Creative

De zomer is weer voorbij #2

De zomer is weer voorbij. Sommigen onder jullie zullen weer terug naar de schoolbanken keren of weer bekend worden met het kantoor. In mijn geval heb ik nog een halve maand vakantie, maar ik zal net als vorig jaar even mijn zomer op een rijtje zetten.
Boeken
Een stapel met de hoogte van tien boeken lagen al maanden te verstoffen naast mijn bed, klaar om gelezen te worden. De laatste twee maanden heb ik erg mijn best gedaan. En zelfs nog beter dan mijn best, ietsje beter dan. Elf boeken zijn verslonden en oh wat miste ik het lezen. De tijd om gewoon urenlang door te lezen, zonder te hoeven denken aan deadlines en afspraken of dergelijke.

Amulet-Van Loock&Sluszny
Revenge-Sharon Osbourne
Alex-Saskia Mulder
Dodelijk dun-Nikki Grahame
Passion-Louise Bagshawe
Voor altijd jong- Tony Parsons
No strings attached-Kathryn Grice
Gelukskoekje-Ann Mah <- Boekentip!
Net als toen-Marc Levy
Het magische wandtapijt, De wolfshond van Rowan-Henry H. Neff
Het magische wandtapijt, Het boek van Toth-Henry H. Neff
Finding Mr. Flood-Ciara Geraghty

Naast deze boekenstapel waren mijn oren ook constant aan het werken. Huis en tuin tot een ordelijke staat brengen, werd begeleid onder het geluid van audioboeken. Ik heb er minsten tien laten voorbijgaan. Vooral The selection en The elite van Kiera Cass en de sprookjesverhalen over The 500 Kingdoms van Mercedes Lackey moeten even vermeldt worden.

Beginners-calendar-new

De maand juli vergeten we even als het om sporten gaat. Het was gewoon te warm om ook maar een vinger op te heffen. Augustus daarentegen maakte het weer helemaal goed. Voor deze maand heb ik de Blogilates Beginner’s Calender 4 week plan gevolgd. Spieren die nog nooit iets hadden gedaan, kregen opeens veel te verduren. De eerste drie dagen had ik zoveel spierpijn, maar de goeie soort waardoor je weet dat je iets hebt gedaan. Een week voor het plan tot zijn einde kwam, ben ik gestopt vanwege lak aan energie. Na 7 uur poetswerk (wat tevens al een work-out is op zich) kon het er echt niet meer bij. Daarnaast verplaatste ik me her en der met de fiets.
Kramperen3
Deze zomervakantie ben ik erin geslaagd om met iedereen van mijn vriendengroep rond te hangen, zoals echte hangjongeren doen hé.  De activiteiten verschilde van een café binnenstappen tot kamperen in de strandwildernis.Being creative De zomer is weer voorbij
De kleinere doelstellingen die samengevat kunnen worden tot creatief bezig zijn ( Een modelvliegtuigje bouwen, iets schilderen en het tekenen weer oppakken) gingen me ook goed af. Zoals jullie hebben gemerkt vloog de creativiteit van de blog af. Volgens mij heb ik nu wel alle soorten materiaal verwerkt tot iets maar als ik iets mis, vergeet me het niet te zeggen.
Being creative: Field of pastels
DIY: Kussen herbekleden
Being creative Natalie Portman for Dior
Being creative: Castle in a night sky
DIY: Mozaïek van CD-roms
Being creative: Come Fly with Me
DIY: Glitter Shoes
Aachen1
Ook al zei ik eerder dat shoppen niet een van mijn doelen waren de voorbije maanden, toch heb ik op dat gebied niet niks gedaan. Als je alle shoplogjes hebt gevolgd, kun je de bedragen bij elkaar optellen en de uitkomst zal zijn- wel teveel.
Shopvlog JBC, DI, Kruidvat, M&S, Zeeman
Shoplog Primark, H&M, New Look e.a.
Shoplog Aachen+Sfeerbeelden
Shoplog Claire’s, H&M e.a.
Shoplog Action en Aldi in foto’s

Buiten al deze activiteiten om genoot ik er ook van om de volgende series te bekijken. Twee van de drie zijn humoristische series, want lachen is gezon dat weet iedereen.
Legend of the Seeker
The IT crowd <- Serietip
Married with children

Alles samengevat in een notendop was mijn vakantie, ondanks leeg van grote reizen, heel relaxerend.

Welk woord vat jouw zomer samen?

Advertenties

18 gedachten over “De zomer is weer voorbij #2

  1. Je hebt veel gedaan, en vooral 11 boeken uitgelezen, meer dan je in eerste instantie wilde, good job! Gelukskoekje heb ik volgensmij ook een keertje gelezen dacht ik

  2. ooh legend of the seeker is awesome serie xdxd (ni te vergete da diegene die Richard speelt kwijl is xdxd) btw No strings attached-Kathryn Grice klinkt wel een cool boek xdxd

    1. Het boek was cava maar te voorspelbaar als.. Ja Richard is zo goed om naar te kijken. Vooral in seizoen 1 vond ik hem KNAP (seizoen twee iets minder door zijn kapsel).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s