Beauty

Summer songs II

De laatste paar dagen word ik omsingeld door muziek. Voor twee weken lang heb ik een vakantiebaantje kunnen krijgen via een vriendin. Dit is trouwens ook de reden waarom ik wat afwezig en laat ben in het reageren. Ik heb namelijk weinig puf om nog achter de laptop te kruipen na een dag zwoegen en zweten, letterlijk. Respect voor goede poetsvrouwen (niet dat ik mij daar zelf toereken)! Terug naar het muziekgedeelte. Voor tijdens het stoffen, bezemen en dweilen heb ik een ‘cleaning jam’ opgesteld met enkele hits van nu, vroeger en persoonlijke favorieten. Enkele ervan zijn de volgende drie.


Ellie Goulding heeft een van die herkenbare specifieke stemmen die iets kunnen maken of breken, naar mijn gevoel toch. Lekker up-beat zodat je moeiteloos actief bezig kunt zijn!

Na een keertje luisteren, kun je het al helemaal meezingen. Het heeft niet veel elementen, maar dat is ook echt niet nodig. En hoe gaaf zou het zijn als je ook die beker-moves onder de knie krijgt.

Sinds ik Liz Gillies heb horen zingen in de serie Victorious ben ik helemaal overtuigd. Een prachtige stem heeft ze en haar stem samen met die van Max Schneider passen super bij elkaar.

Welk lied moet ik zeker nog beluisteren volgens jou?

Advertenties

9 gedachten over “Summer songs II

  1. ik wist niet dat anna kon zingen! toevallig heb ik laatst een film gezien waar zij dit ook in zong (pitch perfect volgens mij) leuk!
    verder geen tips van wat jij moet luisteren, want ik loop zelf altijd erg achter wat betreft muziek haha

  2. Leuke nummer heb je uitgezocht! Ik ben helemaal fan van Emeli Sandé.
    Waar ik zelf nu naar luister is het nieuwe nummer van Maria Mena – I Always Liked that. Erg mooi nummer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s