Creative

Being creative: Come Fly with Me

Boeing vliegtuigbouwset1

Als ik iets in mijn hoofd haal, dan is het moeilijk om het niet uit te voeren. Zo wou ik deze vakantie zeker een bouwpakket van een vliegtuig in elkaar zetten en laat me je zeggen dat is geen simpele klus. Nou ook weer niet aartsmoeilijk, maar het vraagt geduld en zorgvuldig werk.

Vliegtuig bouwen

Op zolder lag er nog een bouwpakket van een KLM Boeing 747 te wachten op mij, eerder bezit van mijn vader die trouwens een pro is in het maken van vliegtuigen en al die nuftige trucjes kent.

Vliegtuig bouwen1

Kleine deeltjes die stuk voor stuk moeten worden gevijld, in elkaar gezet en telkens een wachttijd vereiste. Na drie dagen was ik compleet high door de industriΓ«le lijm. Het vliegtuig is wel af en dat is wat telt.Boeing vliegtuigbouwset3

Boeing vliegtuigbouwset4

Boeing vliegtuigbouwset2Boeing vliegtuigbouwsetHeb jij al eens met een vliegtuig gevlogen?

Advertenties

14 gedachten over “Being creative: Come Fly with Me

  1. Whoa, wat een hoop stukjes! Zit meer werkt in dan je denkt haha. Maar tof dat je dit gedaan hebt en leuke foto’s πŸ˜€ Ik heb nog maar 2x gevlogen, 2 jaar geleden heen en weer naar Griekenland ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s