Beauty

Maybelline Color Tattoo Infinite white

Maybelline Color Tattoo Infinite white1

Na het succes van Turquoise Forever heb ik de Maybelline Color Tattoo Infinite White kort erna in huis gehaald. Mijn plan was om het als basis te gebruiken voor onder oogschaduws die nog wat sparkle konden hebben, maar alleenstaand kan het zeker ook tevoorschijn komen.

Maybelline Color Tattoo Infinite white3 Maybelline Color Tattoo Infinite white4

Ookal heet het Infinite White. In vergelijking met mijn witte nagels lijkt het wit eerder op een lichtgrijs met een metallic finish. De verpakking is identiek aan de rest van de Maybelline Color Tattoos met de uitzondering van de kleur sticker natuurlijk en de ingrediënten die zorgen voor de specifieke kleuren. Glazen potje met een plastic deksel.

Maybelline Color Tattoo Infinite white5

Eenmaal aangebracht verdwijnt het grijs wat en past de naam er al iets beter bij. De creamy textuur zorgt ervoor dat alles erg smooth aanbrengt.
Maybelline 24hr tattoo Infinite white

Het geeft geen wereldschokkend effect. In plaats daarvan krijg je een lieve shimmer op je ogen die het goed lang uithoudt. De dekking hangt af van de hoeveelheid product dat je gebruikt.  Hoe meer opgebouwd, hoe zichtbaarder. Net als mijn andere Color Tattoo heeft hij het op mijn ogen geen 24hr uitgehouden zonder ietsje te creasen, maar ik droeg hem wel in extreme temperaturen. Daarnaast werkt hij als oogschaduwbasis helemaal perfect.

Maybelline 24hr tattoo Infinite white1

 

Hoe laat jij jouw oogschaduw steevast zitten?

Advertenties

21 gedachten over “Maybelline Color Tattoo Infinite white

    1. Dankjewel Kimberley. Inderdaad is hij als basis super degelijk. Maandag komt deze NOTD, maar kan je al verklappen: het is eigenlijk een combi van nagellak en losse glitters =]

  1. Heey, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Kijk snel op mijn blog voor meer informatie! Ik zou het leuk vinden als je meedeed.

    Xjes Femke

  2. Mooi glansje idd. Maar ook ik had een heftiger effect verwacht. Komt misschien ook door de ‘heftige’ naam 😉

    Liefs,

    Maria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s