Fashion

3X outfits

3X outfits0

Uit de vorige poll is gebleken dat jullie graag wat meer outfits zouden willen zien. Nou zoals jullie hebben gemerkt ben ik niet America’s Next Topmodel en heb ik geen verstand van poseren of dergelijke (zou daar eigenlijk eens op moeten oefenen, ooit). Toch, heb ik van drie outfits een outfit-filmpje gemaakt. Drie soorten outfits met een wit zwart thema erdoor: work, romantic en casual.


Voor het complete plaatje deel ik ook een aantal foto’s mee. Foto’s kun je namelijk iets preciezer bewerken. Als het zonlicht de kleur niet volledig kan laten zien, dan kan Paint Shop Pro dat zeker wel.
3X outfits33X outfits5
Ben nog steeds compleet verliefd op de Primark blouse en de C&A rok stopt op precies de goeie plek. Als ik in een kantoor werkte en toch mijn eigen stijl zou willen behouden, zou ik zeker zo voor de dag komen.
3X outfits23X outfits6
Mijn favoriete outfit van de drie. Hopelijk vervaagt de rode kleur van de M&S cardigan nooit en daarnaast zit hij zo lekker. De jurk heb ik twee jaar geleden uit de winkel op gepikt, wegens de hele Jane Austen uitstraling die het heeft.
3X outfits43X outfits1
Een simpel t-shirt en een short, wat wil je nog meer voor een normale dag.

Shorts of jurkjes?

Advertenties

19 gedachten over “3X outfits

  1. Alle 3 de outfits vind ik heel mooi! De oorbellen met de vlindertjes van de laatste outfit vind ik ook erg leuk. Als ik moet kiezen tussen een short of jurkje voor mezelf, dan ga ik toch voor een jurkje. Voor een short zijn mijn bovenbenen toch wel te stevig en dan zou het niet mooi staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s