Beauty·Creative

Zon op je snoet Look

Zon op je snoet look4

We zijn aangekomen in eind augustus. De meesten onder jullie moeten waarschijnlijk weer die schooltas onder het stof vandaan halen en elke dag zonder huiswerk zonnen, zit er ook niet meer in. Gelukkig hebben we volgens mij allemaal een souvenir deze zomer meegekregen, een mooie gebruinde huid of bij sommigen een goed doorbakken roze gloed.

Als je mijn blog al een tijd volgt, weet je dat ik de dingen niet altijd even serieus neem (het merendeel van de tijd). Na mijn Feeling Ill? Look leek het spelen met make-up voor een Zon op je snoet Look, zoals ik hem heb gedoopt, wel zo toepasselijk. Deze zomer ben ik niet aan het reizen geslagen, maar heb de vakantie in het hittegolf-landje België beleefd. Eigenlijk ben ik dus helemaal niet zo vaak buiten de deur geweest en alsnog ben ik meerdere tinten bruiner. Toch kan het er nog iets overdrevener uitzien.

Zon op je snoet look0

Een noodzakelijk zomer-item voor deze look, die je bovendien heel de zomer bij de hand moest hebben, is een zonnebril. Mijn C&A zonnebril kwam hier handig aan te pas.

Zon op je snoet look1

We kennen allemaal het welbekende ‘hé, jij bent gaan skiën of niet’ gezicht gevormd door een grote skibril. Hetzelfde effect probeerde ik na te bootsen door met een wit oogpotlood, Miss Helen Kohl pencil 37, de lijnen van mijn zonnebril te volgen. Een aller charmantste tweede foto van hoe het er uit moet zien. Zet nog enkele lijnen wit binnenin je vorm en vervaag alles met je vinger. Je ziet nu duidelijk dat de huid rond je ogen lichter is dan de rest van je gezicht maar op een subtiele manier.

Zon op je snoet look2

Deze subtiliteit gaan we nu helemaal wegwerken. Een matte bronzer zoals de Essence Sun Club bronzing powder light draagt het meeste bij aan deze look. Overal waar je niet het wit hebt aangebracht, komt nu bronzer en ga er maar lekker mee tekeer. Vergeet vooral niet je oren, hals en decolleté, want we willen er toch niet gek uitzien. Als het goed is lijkt het nu net of je vijf dagen in de zon hebt gelegen. Een nog donkerdere matte tint uit het Casuelle palet brengt weer schaduwen terug in je gezicht door te shapen. De rode kers op de taart-met wat rode blush als Essence 01 Renesmee red blush op de apples of your cheeks en een beetje op je neus ziet het er compleet uit.

Zon op je snoet look3

 

Zie jij er sunkissed uit?

 

Advertenties

11 gedachten over “Zon op je snoet Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s