Beauty

DIY: Glitter Shoes

Mijn voorliefde voor glitter is volgens mij een algemeen bekend feit en een glitterend paar schoenen mag dan ook niet ontbreken. Het was ook leuk om te maken alhoewel je nu nog overal glitter tevoorschijn ziet komen.


Glitter of mat?

Edit: Later heb ik in het Kruidvat mod podge met een glanzende finish gevonden. Als je deze mengt met een hoeveelheid glitters kun je precies hetzelfde effect krijgen, maar dan makkelijker. Breng laag per laag aan en zorg voor voldoende droogtijd ertussen.

Advertenties

16 gedachten over “DIY: Glitter Shoes

  1. Aaaaah, ik heb altijd al glitter high heels willen hebben! Gurl, this is so awesome. πŸ™‚ Ik wist dat je het zo kon doen, maar jouw resultaat is gewoon echt mind-blowing. Dit ga ik ook even doen met de high heels die eigenlijk vertrapt zijn. Niemand die het door heeft, haha!

  2. super leuk gedaan! dat wou ik al een tijdje doen maar ik twijfelde omdat ik echt een kluns ben met DIY’s maar dit ga ik zeker doen!
    echt leuk !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s