Beauty·Food

Shoplog Action en Aldi in foto’s

Het is goedkoop en handig, waar vind je zulke dingen? In mijn geval de Action en voor de laatste week ook de Aldi.

Action

Voor de eerste keer ben ik naar de dichtstbijzijnde Action gefietst in de plaats van met de auto te gaan. Note to myself: print betere routedirecties af. Ik ben al vrij hopeloos in oriënteren, maar deze keer had ik mezelf overtroffen. Geen 15 minuten rit maar drie uur. Completely lost, toch na die drie uur kwam mijn richtingsgevoel van een vergeten stoffige plek naar boven en kwam de Action in zicht.

Action beschermfolie

We willen vooral dat onze spullen lang meegaan en zo denk ik zeker over mijn nieuwe phone. Een beschermend hoesje zou al een boel moeten helpen. De keuze lag tussen mat of glanzen en zoals je kunt zien koos ik voor met, want glans en zon gaat denk ik niet net zo goed samen. Drie beschermhoesje, een plastic stukje om luchtbubbels eruit te helpen en een stofdoekje is wat het pakje bevatte. De beschermhoesjes heb ik wel op maat geknipt want de maten die ze hadden waren veels te groot. GSM Beschermhoes voor 0,89 euro.
Action Enkelgewichten
Meer bewegen was een van mijn vakantiepunten en daar werken we dan ook aan. Sinds het weer niet meer afschuwelijk heet is, gaat sporten makkelijker. Met het idee om die sexy zomerlegs te krijgen vielen het volgende gewicht in mijn mand. Ze sluiten rond je enkels met behulp van klittenband en behalve als jouw enkels breder zijn dan een boomstam zou het iedereen ze moeten passen. Enkelgewichten voor 2,69 euro.Action mondwater
Met mijn voorliefde voor knoflook help ik hiermee de gehele samenleving. Oral-B Sensitive mondwater voor 1,75 euro

Aldi

De Aldi is zo’n winkel met regelmatige aanbiedingen. Ze kopen een product aan in grote hoeveelheden en daardoor kan je er wel eens iets leuks tussen vinden. Een jaar of wat geleden verkochten ze ahornsiroop en die hebben wij dan ook in massa’s ingeslagen. Vorige week zag ik in hun reclamegids de volgende artikelen.

Aldi Camerastatief
Filmen zou nu nog makkelijker moeten gaan met deze gadget. Ik heb ze al eens eerder gezien, maar dan waren ze vaak te koop voor boven de 23 euro. Wetende dat ik het ooit goedkoper elders ging vinden, wachtte ik geduldig. Het statief is heel flexibel vanwege de rubberen beweegbare koppels waaruit de poten zijn gemaakt. Je kunt hem hierdoor kleiner maken of om iets klemmen. Camerastatief voor 7,99 euro.
Multirasp
Op tellsell zag ik het volgende voorbijkomen, maar daar verkochten ze hem ‘voor de geweldige prijs van 59,99 euro, maar wacht u krijgt nog een bewaardoos, maar wacht u ontvangt ook nog eens twee extra rasp-platen, maar wacht u krijgt ook nog eens…’. Allemaal goed en wel, maar wacht dat geven wij niet uit aan een raspset. Diezelfde week nog stond precies hetzelfde ding (zonder merknaam) in de Aldi. Mijn vinger weet trouwens ook al hoe goed de rasp werkt. Multirasp voor 19,99 euro.

Wat was jouw laatste aankoop?

Advertenties

18 gedachten over “Shoplog Action en Aldi in foto’s

  1. Leuke koopjes! Ben erg benieuwd naar die rasp, maakt die ook van die ‘krulletjes’ van komkommerslierten? Naar zoiets ben ik al een tijdje opzoek 😉

  2. Wat grappig, die telefoon hoesjes heb ik pas ook bij de action gekocht voor mijn telefoon! Waren zo enorm goedkoop alleen bij mij zit er allemaal lucht onder 😦 ik ben niet zo’n ster in die bescherm laagjes erop plakken haha.

    1. Het was inderdaad niet de makkelijkste zaak van de wereld. Ik heb vroeger al wat ervaringen opgedaan door lidkaarten te plastificeren, maar kreeg bij deze hoesjes ook een enkel bubbeltje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s