Beauty

NOTD Crushed diamonds

NOTD crushed diamonds
Diamonds are forever… Even een déjà vu momentje, maar dat betekent dat het klopt. No steeds hou ik van glitter en shine op mijn nagels. Het is misschien wat donker en zwaar voor de zomer, maar laat met het uitleggen. Beeld je in dat je naar een chique feest gaat en je komt aanlopen met je martini (natuurlijk met olijven) in de hand. Iedereen stopt even met praten om te staren naar je nagels. Ze passen perfect bij de Swarovski trap waar je net vanaf liep. Dit is natuurlijk niet gebeurd, maar het zou wel ontzettend cool zijn.
NOTD crushed diamonds0
Zwarte nagellak is de perfecte basis voor glitters. Ze komen simpelweg nog beter uit op een donkere achtergrond, zoals Paris Memories 236. De glitterende confetti komt van de HEMA 04. Zonder extra sparkle vond ik het er al goed uitzien, maar met de Million Styles effect topcoat Million dollar baby (die nu rust in de KGA bak) gaat iedereen van wauwie.
NOTD crushed diamonds1

Lak jij speciaal jouw nagels voor een feest?

Advertenties

14 gedachten over “NOTD Crushed diamonds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s