Beauty

Estée Lauder Spring 2012 inspired look

Estée Lauder Spring 2012 inspired look5
Estée Lauder, een grote naam in de beautywereld. Ondanks dat ik de portemonnee er niet voor heb, is gapen naar hun campagnefoto’s gratis en dat doen we dan met plezier. In een oud winkelboekje hervond ik de Estée Lauder Spring 2012 campagnefoto met hun Pure color topaz collection. Het model verleidde me met haar ogen en dat was genoeg om te weten dat ik deze look moest namaken (of iets in die buurt).

Estee Lauder look Estee Lauder look1
De Pure Color Topaz Collection draait rond shimmery ogen en turquoise eyeliner. De kleuren: koper, teal en brons. Estée Lauder haalden hun inspiratie uit de woestijn. Ze waren al in de lente aan het denken over droge zanderige vlaktes.
Estée Lauder Spring 2012 inspired look1
Mijn huid is deze keer niet bezwaard door foundations, want mijn huidskleur verandert constant onder de kracht van de zon. Niks past meer zonder een maskereffect of in die trant te veroorzaken. De enige camouflage-producten die er op kwamen, waren de Essence coverstick 01 matt sand en de Maybelline Instant Anti-age effect eye concealer 01 light. In de zomer heb je ook niet veel anders nodig.
Estée Lauder Spring 2012 inspired look2
Op naar de ogen, die het focuspoint vormen van deze look. Geen stap verder zonder de Essence I love stage eyeshadow base. Oplichtende ooghoeken met het shimmery  zachtwitte no 11 eyeshadow uit het W7 eyeshadowpalet, laat die ooghoeken shinen. Op het gehele ooglid de taupekleurige NYX Nude Matte Shadow Bare my soul en lichtjes met het wit blenden. Nog wat no 11 onder de wenkbrauw en weer in de ooghoek om de sparkle te behouden. Vooraleer er die pop of teal uit het Technic Electric beauty palet in een dunne lijn en net iets verder naar binnen toe getrokken onder je oog komt, breng ik de Maybelline Color Tattoo Turquoise forever als een extra hechtingsmiddel aan, zo komt de kleur zelfs nog beter naar voren.
Estée Lauder Spring 2012 inspired look3
Verder je complete oog omranden met een zwarte kohl zoals de Paris Memories Kohl Black. Als laatste moesten de wimpers nog iets gedefinieerder door boven de Maxfactor 2000 Calorie waterproof en onder de Essence all eyes on me.

Genoeg over de ogen en op naar de wangen en lippen. Er kwam niet alleen een blush aan te pas, maar ook de bronzer Essence Sun Club bronzing powder light op de cheekbones met erover op de apple of your cheeks (zoals ze dat vaak zeggen) een dusty roze blush uit het Casuelle palet. Een lipstick in de identieke kleur als het model ontglipte mij, maar een nude lipstick als de HEMA Moisturizing lipstick 02 does the job.

De look ziet er moeiteloos uit, maar vergis je niet. Er zit veel make-up op dit gezicht.
Estée Lauder Spring 2012 inspired look0

Kijk jij graag naar campagnefoto’s?

Advertenties

28 gedachten over “Estée Lauder Spring 2012 inspired look

  1. Wauw dat heb je gaaf gedaan! Ik kijk veel naar reclames, omdat ik een marketing studie doe, maar ik heb het niet eerder zo mooi nagemaakt met make-up. Tof idee en staat je super!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s