Fashion

Outfit: Soft n’ easy lovin’ girl

Soft n' easy lovin' girl1
Top Primark|Shirt Primark|Broek JBC|Schoenen H&M|Tas Primark

Zachte kleuren was het thema dat zich openbaarde in mijn outfit. Mijn nieuwe broek moest ik natuurlijk meteen eens in actie zien. Hoe combineer je nou zoiets. Een zwart topje vond ik te zwaar en enkel een wit was te doorzichtig. Van donkere tops heb ik er niet veel. Het werd uiteindelijk het eveneens zacht gekleurde shirt van de Primark en dan nog het schoeisel verzorgen. Ik moest even zoeken voordat ik de H&M ballerina’s vond onder al mijn zwarte paar schoenen. Awkward poses met af en toe een voorbijganger die wat blikken wierp. Het valt niet mee om outfit-foto’s in het openbaar te maken, zover een bos openbaar is, maar oefening baart kunst (hopelijk).

Soft n' easy lovin' girl4
Zoals jullie weten, ben ik dol op bloemenprints en deze print was vanwege de kleur net iets gewaagder voor mijn doen, maar nog steeds binnen de perken.Β Een hartstikke gaaf printje. Niet te druk, niet te fel en zeker niet te saai. Als ik een kledingdesigner was geweest, had ik het zelf niet beter gekund.
Soft n' easy lovin' girl2

Hoe zou jij een dergelijke print broek combineren?

Advertenties

21 gedachten over “Outfit: Soft n’ easy lovin’ girl

  1. Wauw, it’s gorgeous! Ik vind je nieuwe broek zo ontzettend mooi, love de kleur ook. πŸ™‚ Een witte top zou inderdaad te luchtig staan, maar ik denk ook heel lovely. Schitterend hoe je hem nu hebt gecombineerd. Mh, moeilijke vraag, misschien met een pastelkleurige blazer? Of een andere roze variant? Maybe met een creme top alleen? Gurl.. it’s hard!

  2. Leuke outfitpost! Heb je mooi gedaan en vrolijk gecombineerd. Deze broek kan ook met gebroken wit of beige gedragen worden, dan hou je het wel in dezelfde tint. Bordeaux rood in de top zou helemaal mooi zijn, want dat wordt helemaal trendy de komende tijd. Lieefs

  3. Leuke, zomerse outfit! En net zoals jij zou ik een broek met een print combineren met een gewoon niet-bedrukt tshirt. Verder een leuk artikel. πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s