Beauty

Chinese game Tag

Een tag die ik tegenkwam op de blog van Yak Man en mij zo leuk leek, waardoor ik hem ook wilde invullen. Misschien kom je hier jouw brandende vraag over mijn Chinese roots tegen (wat ik betwijfel) en anders kun je het me altijd alsnog vragen.

Van welk deel van China kom je?
Sta jij onder druk om tienen te halen op school?
Pas jij in het Aziatische stereotype?
Rijst of Chow Mein?
Gaat jouw toekomstige partner ook Chinees zijn?
Spreek jij Chinees?

Waar liggen jouw roots?

Advertenties

23 gedachten over “Chinese game Tag

  1. leuk filmpje!! ik vind het echt leuk dat je zei dat het niet uitmaakt of je partner later Chinees is, ik hecht ook totaal geen waarde aan afkomst >< kan er ook niet tegen als mensen dat wel doen. en awh wel cute dat je geen Chinees spreekt opzich haha! het lijkt me ook super lastig maar misschien leer je het later nog? :O

  2. Echt een leuke video! Ik ben altijd geΓ―nteresseerd in de achtergrond van mensen met een vreemde afkomst πŸ™‚ Hier in Zwitserland zitten we met een groepje vrienden dat echt van overal een beetje komt, en ik vind dat echt leuk. Iedereen is anders, iedereen heeft een andere achtergrond. Nooit gespreksstof tekort πŸ™‚

  3. Oeh! Dit vind ik echt super om te weten! China wil ik echt ooit eens bezoeken… πŸ™‚ Wel schattig dat je de taal niet kan spreken πŸ™‚ Maar het lijkt me ook een verschrikkelijk moeilijke taal!

  4. Dit is echt een interessant filmpje! Leuk om je antwoorden te horen, ik wist niet dat je geen Chinees sprak. Ik weet niet of ik het eerder heb gezegd, maar je komt altijd heel lief over in je filmpjes ^^ En om even antwoord te geven op je vraag: ik ben Marokkaanse!

  5. Leuke tag! Ik heb maar geluk dat mijn ouders me sinds kleins af aan Chinees hebben geleerd. Maar toen was ik het schrijven en lezen verleerd, woeps, dus nu ben ik weer opnieuw begonnen. -_-
    Je bent zo schattig! En ik ben vast super creepy dat ik dat zeg, maar toch!

    1. Hah, nee hoor. Inderdaad erg slim van je ouders om je zo vertrouwd te laten blijven met de taal! Vind het erg knap dat je weer de draad hebt opgenomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s