Beauty

2B Lipstick Violet flame+Katy Perry look

2B Lipstick Violet flame
2B lipsticks gaan steeds meer behoren tot een van mijn favorieten. Met de toevoeging van Violet flame heb ik nu drie van de veertien lipsticks uit hun assortiment. Violet flame van 2B ziet eruit als een donkere aubergine kleur, maar hij komt verrassend uit de hoek.
2B Lipstick Violet flame1
2B Lipstick Violet flame2 2B Lipstick Violet flame3
De herkenbare 2B lipstick verpakking met zijn roze dop en zilveren hulsel bevat 4,5g. Het stickertje is vrij misleidend, want het is niet echt de kleur van de lipstick in het hulsel of hoe de kleur er op je lippen uitziet-het is er ergens tussenin.
2B Lipstick Violet flame4
Net als de andere twee 2B lipsticks, voelt hij iets stroever in vergelijking met andere lipsticks. Zoals je ziet is dit “violet” eerder fuchsia dan violetkleurig. Een heel mooi gepigmenteerd fuchsia weliswaar.
Plum lips met 2B
Sommige “beauty-experts” vonden deze look niks bij Katy Perry, omdat haar paarse lokken clashte met haar lipkleur. Ik vind het echt een prachtige look, want haar lichte huid laat het goed komen. Na Katy’s lipkleur nog eens te hebben vergeleken met Violet flame zie ik nu dat de hare meer wijnrood bevat, ach welja.
2B Violet flame Katy Perry look2
Geloof het of niet, maar voor deze look heb ik op mijn huid enkel wat Essence coverstick 01 matt sand concealer gebruikt. Ik hou ervan als mijn huid meewerkt! Mijn haar heb ik ter presentatie voor het eerst sinds mijn kapperbezoek gekruld op mijn ‘krullen met een stijltang’ manier en wauw I really dig this hairstyle.
2B Violet flame Katy Perry look
Ondanks de misleiding vind ik dit een magnifieke lipstickkleur. Hij blijft zeker een aantal uurtjes zitten, vermits je natuurlijk geen glazen water naar binnen klokt. Je lippen voelen na een tijd een klein beetje droger aan, maar zeker niet tot het onbehaaglijke toe.
2B Violet flame Katy Perry look1
Natuurlijk begin ik met mijn veelgebruikte Essence I love stage eyeshadow base te gebruiken. Op het bewegend ooglid kwam een donkergrijs uit het Casuelle palet en in mijn creasje het zwart uit het Bourjois Smoky Eyes trio in 10 Gold Smoking. Normaal gesproken probeer ik te vermijden dat oogschaduw gaat creasen, maar voor deze look is dat juist mijn bedoeling. Boven het bewegend ooglid tot aan mijn wenkbrauw kwam de huidskleurige oogschaduw uit het Alverde Lidschatten Quatro 37 Chocolate palet. Beide waterlijnen kwamen onder mijn steeds kleiner wordende Etos waterproof kohl pencil 001 te zitten. Bovenaan helemaal en onderaan voor 1/3. Met het restantje zwart op mijn oogscahduwkwast ging ik nog even onder mijn oog langs. Om het nog even bij Essence te houden, gebruikte ik Essence all eyes on me op mijn wimpers.

2B Violet flame Katy Perry look3
Wie is jouw favoriete zangeres?

Advertenties

42 gedachten over “2B Lipstick Violet flame+Katy Perry look

  1. Mijn favoriete zangeres is Lana del Rey. En deze lipkleur staat je wederom stunning. ’t valt mij op dat donkere lipkleuren je prachtig staan. Vond die zwarte van laatst ook mooi bij je!

    Liefs,

    Maria

    1. Dankjewel Nena =] De laatste keer dat ik Jessie J had was haar zwarte bob opeens heel lichtblond en stekeltjes, wauw wat een verandering. Domino is mijn favoriete lied van haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s