Beauty·Food

My life in photos

Een My life in photos waar het percentage food photos deze keer iets lager ligt, maar nog steeds erg hoog. Van supergezond tot iets minder gezond en andere dingen.
Kruidkoekjes2
Kruidenkoekjes. Het zijn de vormpjes die de show stelen, mijn favoriet: de schildpad.
NOTD Golden
Een NOTD geinspireerd op dit gouden stofje met twinkles.
Body& earth
De laatste tijd gebruik ik steeds vaker de showergels van Body&earth, vooral Ocean Waters is heel gepast voor de zomer. Coconut Lime is wel mijn favoriet, maar eigenlijk zijn ze allemaal speciaal omdat ze een verjaardagsgeschenk waren.
Mondeling examen
Een fancy toned down look met taupe oogschaduw en paarse eyeliner. Als het nodig is, ben ik in een handomdraai klaar (ruw gezegd) om te vertrekken. Maar liefst neem ik mijn tijd.
Watermeloen
Hoera voor watermeloen. Lekker sappige watermeloen, ohne pitten.
Boeklover
Ik vind dit echt zo jammer, maar heel begrijpelijk. Deze verdient zeker een plekje in dit artikel, want ik heb er toch anderhalf jaar van genoten. 60 artikels zijn er verschenen van mijn hand. De eerste op 13 november 2011 en de laatste 24 april 2013. Props aan de twee meiden die het zo lang levend hebben gehouden.
Muesli
Action huishouddoekjes
Afstoffen is een van die taakjes die onderaan staat op mijn lijst. Maar eenmaal heel je ruimte stofvrij is, voelt het erg goed. Ik werk erg zuinig met deze doekjes van de Action door elk doekje eerst in twee te knippen. Niet alleen kun je dan langer met een pakje, maar het neemt ook minder water op.
Hevige regenval
De hevige regenvallen van 27 juli zorgden ervoor dat je op straat kon zwemmen. De putten konden deze toevoer van water ook niet aan.
IjsIjs met chocoladestukjes en sprinkles-vanille ijs heeft er nog nooit zo goed uitgezien en zo heerlijk gesmaakt!
Gebroken nagellak
Tranen in de ogen (overdrijving) want mijn Million Styles effect topcoat Million dollar babyย viel op de grond en brak in twee. Geen reparatie meer mogelijk dus het werd roerend afscheid nemen. Aangezien deze tot een limited edition behoorde, kan hij niet meer worden aangekocht. Aan de andere kant komt Catrice waarschijnlijk in de toekomst wel met een dupe aanzetten (klik hier voor de verklaring).
Sneeuwwitje appeltaart
Een appeltaart Sneeuwwitje waardig. Serieus, zie de gelijkenissen. De enige reden waarom dit geen eigen artikel verdiend is vanwege het deeg. Bland, te dik en gewoon niet naar mijn zin. Qua looks verdient hij wel echt een tien op tien (al zeg ik het zelf).
rode lipsticks1rode lipsticks
Ik ben nog steeds op zoek naar het perfecte rood. Rode lipstick bedoel ik. Op een shoptripje heb ik enkele swatches gemaakt met budgetlipsticks. De meest perfecte truly red verdienden een plaatsje op mijn hand. De ene is felrood (2B Sweet cherry) en de andere ziet er wat valer uit (NYC Red rapture). Blauw-rood, roze-rood of oranje-rood. Wat te kiezen.
Robot code
Weet je waar ik slecht in ben, yep die onleesbare robotcode invullen als je wilt reageren op een artikel. Het kan wel van alles zijn. Als ik met een toegeknepen oog eindelijk de waarheid heb ontfutseld voel ik mij de koning ter aarde. Beat that robot detector, I’m smarter than you!
Ijslolly love
Ijslolly love! Dagen met temperaturen rond de 27 graden hebben ijsjes nodig! Ken je nog die zakjes, die je in de vriezer moet leggen. Echt geweldig. Van de Action bracht mijn moeder drie zakken Studio 100 geur-kleur en smaakstoffen mee.

Als je nog 5 seconden tijd hebt, zou je de poll kunnen invullen. Suggesties en andere input is altijd welkom.

Fijne dag

Advertenties

6 gedachten over “My life in photos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s