Beauty

My cup of tea

My cup of tea1
Ik ben gek op thee drinken, warme chocolademelk nuttigen en op zijn tijd een voedend cup-a-soupje. Het is nog mooier als je dat uit een mok met een mooie achtergrond kan doen. Elke slok laat weer herinneringen opwellen. Hier is mijn verzameling mokken.
My cup of tea2
Links: Een cadeautje voor mijn verjaardag enkele jaren terug. Een heel vriendelijke en vrolijke stevige mok met huisdieren erop. Zelfs aan de binnenkant kun je er een visje in een kom vinden. Vooral gebruikt voor soep.
Midden: Voor mijn achttiende verjaardag ontving ik van mijn ouders deze mok. Feestelijk is het woord hiervoor. Volgens mij hebben ze deze soort mokken ook voor andere leeftijden.
Rechts: Deze Me to you kop is een van mijn favorieten. Eveneens gekregen voor mijn verjaardag van een goede vriendin. Een elegante en schattige mok, uitermate geschikt voor thee drinken. En het lieve tekstje mag er ook zeker zijn.
My cup of tea3
Links: Tijdens een bezoek aan Engeland werd deze mok aangekocht, enkel om chocolademelk uit te drinken en nu nog steeds. Door de warme kleur aan de binnenkant past het zo goed bij chocolademelk. Een lief katje erbij en je hebt de perfecte homely mok.
Midden: Mijn nieuwste aanwinst, een Gorjuss by Santoro London kopje. Net als velen ontvangen als een cadeau van een goede vriendin. Met een allerliefst klein meisje en hartstikke schattige vosjes, ook aan de binnenkant een. Het geeft een prachtig herfstig beeld, wat het weer schikt voor herfstthee, breakfast tea en andere seizoensdranken.
Rechts: Warme dranken zijn misschien niet iets waar je aan denkt als je op het geweldige eiland HawaΓ―Β zit, toch gaat een warme chocolademelk er daar ook in. Schildpadden op een mok, hoe verzin je het.

My cup of tea4
Heb jij een lievelingsmok?

Advertenties

17 gedachten over “My cup of tea

  1. schattige mok met die poes er op, ik heb er 1 die mijn vader gekregen , hij nam hem mee toen hij in duitsland moest werken eentje met beertjes , ik vind hem nogsteeds super cute!

  2. Haha, geweldig! Oh my, de 18 jaar beker hebben wij ook.. Ergens vind ik hem leuk, maar aan de andere kant heb ik er een hekel aan, ben inmiddels alweer 2 jaar verder. :/ I’m getting old!

  3. Ohhhh leuk!! Ja ik heb een lievelingsmok.. Met katten erop (is wel vaker voorbij gekomen op mijn blog haha)

    1. Ah jammer dat je hem kwijt bent, heb er hier nog eentje met Sneeuwwitje rondslingeren. Jah een beetje veel, ga ze nooit allemaal tegelijk kunnen gebruiken =]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s