Beauty

Korting bij Marington

Een korting over je bestelling is altijd mooi meegenomen en laat dat nou juist zijn wat Marington mijn lezers aanbiedt. De webshop met een aardig groot aanbod van rond de 10.000 artikelen biedt zeker veel moois aan.

Als je van modieuze tassen en kleurrijke sjaals houdt kun je zeker fraaie stukken terugvinden. Ik heb een greep uit hun assortiment genomen en er een collage van gemaakt. Vooral de zwarte tas valt bij mij goed in de smaak: elegant en functioneel.
Marington
Het is niet enkel voor de accessoires-liefhebbers, maar ook voor degenen die graag nieuwe decorstukken willen zien en volgens mijn mening zou je hier makkelijk stijlvolle trouwcadeaus kunnen vinden. Zelfs aan trendy babyspullen hebben ze gedacht. Daarnaast verkopen ze meer dan 200 fantasierijke muurstickers: gewone muurstickers, maar wat mij erg leuk lijkt, zijn de schoolbordstickers waar kinderen (of volwassenen) op los kunnen krijten.
Marington1
Marington is vooral aantrekkelijk voor Nederlandse inwoners vanwege de gratis verzendkosten. Wij Belgen (en de rest van Europa) kunnen iets toegestuurd krijgen voor een extra 9,95 euro en zelfs op wereldniveau is bestellen mogelijk. Indien je aankoop toch niet helemaal is wat je in gedachten had, kun je het binnen 14 dagen retouren en je geld terug krijgen.

Tot en met 9 augustus kun je op Marington.nl deze kortingscode van 10% onbeperkt vaak gebruiken voor het hele assortiment.
Kortingscode: fD7JK36cS

Kende jij Marington al?

Advertenties

8 gedachten over “Korting bij Marington

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s