Beauty

July Favorite YouTubevideos

Mijn eerste maand vakantie is voorbijgevlogen.  Tussen het lezen en het werken aan de blog door heb ik nog genoeg tijd gehad voor Youtube. Eerst moest ik de ongeziene video’s van mijn abonnementen van vorige maand nog bekijken en daar zaten al enkel leuke video’s bij. En dan natuurlijk nog een paar van de maand juli zelf.

1.


Jane Austen en de Brontë zusters zijn wereldbekende schrijfsters. Wie nog nooit over hen heeft gehoord, heeft zeker onder een rots gezeten. Mijn favorieten zijn Jane Eyre, Wuthering Heights, Persuasion en Emma. Na een deel van de nieuwste Jane Eyre gespeeld door Mia Wasikowska te hebben gezien, kwam ik helemaal in de flow en stortte mezelf terug in de geschiedenis van de negentiende eeuw. De ingewikkelde conversaties, de belangrijkheid van status en de knappe gentlemans. Hier een deeltje van mijn favoriete Jane Eyre versie: de BBC short series van 2006. Een Mr. Rochester met humor en een Jane die past in het plaatje.

2.


Hou je van muziek en humor. Ryan legt uit hoe je een internationale artiest kan worden door zich te spiegelen aan de bekende artiesten van vandaag. Alle voorbeelden kende ik en ook al hou je van ze, het blijft grappig.

3.


Less is more, zeker in de zomer. Hoe minder op je gezicht, hoe minder eraf kan smelten door de hitte. Ik ben zeker een fan van deze look. Enkel de wallen wat wegwerken, wenkbrauwen verzorgen en een kleurige lipkleur maakt al een groot verschil.

Heb jij al iets gezien/gelezen van Austen of Brontë?

Advertenties

17 gedachten over “July Favorite YouTubevideos

  1. Haha die van Ryan is echt geweldig! Ik ben op hem geabboneerd nu 🙂 en bubzbeauty is echt zo’n lief chinees meisje ik hou echt van haar filmpjes en vergeet haar schattige hondjes niet 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s