Beauty

3Xnailart: Under the sea+In the name of the rose+A golden tip

Under the sea1
Nog geïnspireerd door mijn uitstapje naar de Belgische kust geef ik u een zeedieren NOTD.

Under the sea2Hema long lasting 91|H&M Coral Rose|Catrice 04 Orang-Utan|Hema 09|Paris Memories 236| Nicole by O.P.I Daffy Dill|MaxNails
Under the sea3
Het ziet er een priegelwerk uit en dat was het ook. Ik bibberde als een trilplaat en maakte foutjes bij de vleet, toch vind ik dat het nog best leuk uit de bus is gekomen. Het begon makkelijk met twee laagjes lichtblauwe Hema 09. En daarna begon het secure werk. Met enkel tandenstokers ging ik aan de slag. Mr. Inktvis kreeg een vrolijk tintje Hema long lasting 91 roze. Zeepaard werd een oranje combinatie van H&M Coral Rose en Catrice 04 Orang-Utan. Fishy kreeg eveneens te maken met Coral Rose en Long lasting 91. MaxNails Witte ogen met er middenin Paris Memories 236 zwarte pupillen. Enkele Nicole by O.P.I Daffy Dill zeewierstroken later.

Under the sea4
Een gemeen uitziende zwarte haai om de orde te handhaven, want anders kwam je tussen zijn rijen tanden terecht. Deze creaties zijn van die eenmalige stunten, want een tweede keer zou er sowieso slechter uitzien.

Under the sea
In the name of the rose2
Bourjois So laque Rose imaginaire|MaxNails

Romantische en levendige nagels door witte rozen bovenop de knallende Rose Imaginaire van Bourjois. Er valt eigenlijk bar weinig uit te leggen. Eerst twee laagjes roze kleurende Bourjois. Hierna maak ik met een witte MaxNails nagellak en een tandenstoker, wat je toch allemaal niet kan met een tandenstoker, korte streepjes en stipjes in de vorm van een roos. Andersom kan natuurlijk ook: roze op wit of andere kleuren van de regenboog. Het is heel simpel, maar fleurt de boel ongelooflijk op.

In the name of the rose1A golden tip3
Catrice Cotton candy at Eiffel tower|HEMA Long lasting 859

Een simpele nailart zoals de vorige. Twee lakjes en niks meer dan dat. Een drietal laagjes van een nude lakje. Deze dekt niet meteen, daarom zijn meerdere laagjes een vereiste anders krijg je een streperig resultaat. De naam vind ik wel echt fantastisch gevonden. Hierna heb ik de tips gekleurd met een gouden lak.
A golden tip1

Welke is jouw favoriet?

Advertenties

12 gedachten over “3Xnailart: Under the sea+In the name of the rose+A golden tip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s