Beauty

Online wishlist

Van online windowshoppen word ik enkel hebberig. Volgens mij heeft iedereen dat of enkel ik. Al die prachtige kleren zien, die je na eens goed nadenken niet echt nodig hebt, maar er fantastisch zouden uitzien in je kast. Andere hebbedingetjes die ook niet van levensbelang zijn en toch in je gedachten blijven ronddolen. Waarom windowshoppen we eigenlijk. Forever21   Forever21 heeft een schat aan leuke jurkjes. Hierboven kun je mijn keuzes vinden. De punten die ik zoek in een jurk of toch probeer te vinden, zijn de volgende: een V-hals, mouwtjes en een degelijke lengte zodat je niet alles laat zien tijdens het fietsen. De laatste tijd ben ik erg nieuwsgierig geworden naar denim dresses en asymmetrische rokken. Het laatste heb ik nu al laten vallen, want ze zouden enkel gesloopt worden als ze tussen de spaken van mijn fiets komen. Hoe ongelooflijk lief zijn de dierenoren-ringen en de egel-ketting. Trouwens zo’n oogschaduwpalet met dagdagelijkse kleuren lijkt me ook wel wat. NewlookNew Look kan er ook wat van. Twee prachtige jurken en een handige skaterdress, maar het is vooral de schoen waar ik naar smacht en hij is trouwens helemaal in mijn straat. Enkele schattige haarstrikken geven gelijk dat snoezige element aan je outfit.
Makeup
Sinds Kerstmis staan de Bubbi brushes op mijn wishlist. Deze zomer zijn ze in de verkoop gegaan en jah ze staan nog steeds op mijn lijst. Met name de sculpting, blending en powder brush. Naast deze make-up producten kun je er ook de Elf mineral lipstick Barely Bitten, het 32 palette Natural en de Contourblush& bronzing powder Blushed/Bronze erop vinden.

Dan kom ik weer terug bij mijn punt: waarom windowshoppen we eigenlijk. Het is niet dat een item op een magische wijze in je handen gaat vallen, maar dromen mag altijd.

Wat staat er bovenaan op jouw wishlist?

Advertenties

11 gedachten over “Online wishlist

  1. Haha, zo herkenbaar! Ik doe vaak aan online windowshoppen. Mandje helemaal volladen en dan uiteindelijk toch maar niks kopen. Toevallig dat je dit net nu post, want gisteren kon ik me toch echt niet meer houden en heb ik besteld bij asos. Love die schoenen van New Look ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s