Beauty

Maybelline Color Tattoo Turquoise forever

Color24hrtattooMaybelline Color 24hr Tattoo Gel Cream Eyeshadow, de naam is een hele hap. Door menig beautyblogger is hij gekroond tot beste cream eyeshadow te koop in de drogisterij. Na nog eens zo’n laaiend positief review erover te hebben gelezen, was ik wel heel benieuwd geworden. Nog wat wikken en wegen later, vooral om welke van de zes tinten verkrijgbaar in België de gelukkige zou worden, kwam 20 Turquoise forever in mijn bezit.
Color24hrtattoo1Het geheel komt in een glazen pot met een plastic deksel en kan best doorgaan voor een luxe product.
Color24hrtattoo2De intense turquoise kleur heeft, zoals Maybelline het zelf zegt, parelmoerdeeltjes om dat schitterend driedimensionaal effect te verkrijgen. Niet iedereen zou voor zo’n felle oogkleur gaan, maar ik hou ervan!
Color24hrtattoo4Color24hrtattoo5Het geheim van de Color Tattoos zit in het ‘hot-pour’ systeem. Door te werken met de ingrediënten wanneer ze nog heet zijn, zijn ze afgekoeld nog levendig van kleur.
Color24hrtattoo6Hoe meer je in laagjes aanbrengt, hoe vibranter de kleur op het oog verschijnt. Natuurlijk wel te bedenken dat het er dan dikker op ligt.
Color 24hr Tattoo Gel Cream EyeshadowDe Color Tattoo breng ik aan met mijn vingers en indien nodig blend ik met een normale oogschaduwkwast. Het aanbrengen en blenden gaat trouwens makkelijk met deze gel-cream shadow. De oogschaduw is de ganse dag haast perfect blijven zitten, enkel in de binnenste ooghoek is het na tien uur een heel klein beetje gaan creasen.
Nou voor die tijdsperiode en met deze hoeveelheid pigment ben ik zeker overtuigd.
Color 24hr Tattoo Gel Cream Eyeshadow1De Color Tattoos van Maybelline kosten €10,99 per stuk.

Heb jij eens iets van Maybelline geprobeerd.

Advertenties

15 gedachten over “Maybelline Color Tattoo Turquoise forever

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s