Beauty

LOTD: Charmant met Catrice

Catrice (1)
Net zoals de LOTD met enkel Essence producten doe ik nu hetzelfde met Catrice producten. Ik heb zo veel mogelijk producten van Catrice uit mijn kast gegraaid en er getracht een look mee te maken.
Catrice (2)

Catrice is net als Essence een van de meest gekende budgetmerken. Om de zoveel tijd komen ze allebei met een Limited Edition aankloppen en vaak ligt deze in dezelfde trant qua producten. Dit is niet zo verwonderlijk aangezien beide merken het bezit zijn van Cosnova: ‘Cosnova offers high-quality products at very attractive prices’. Essence is vaak nog een tikje goedkoper. Aan de andere kant zien de verpakkingen van Catrice er net iets minder jeugdig uit.

Catrice (3)

De ogen werden eenvoudigerwijs enkel gekleurd met een beetje Catrice Absolute eye colour 640 Don’t touch my mosserati!. Je kan de Catrice Gel eyeliner Black Jack with Jack Black haast niet ontdekken, maar aangezien het een gewone schooldag (deze look is echt al weken geleden gemaakt) was, gingen we niet voor knallend. Voor wie het interesseert, dit zijn mijn wimpers zonder iets erop.

Catrice (4)

Op mijn lippen depte, yep deppen, ik lichtjes zowel de Catrice absolute moisture 120 Creamy Brown als de Catrice Ultimate Colour 030 Ginger& Fred en voor die extra aandacht en glass een beetje Catrice Floralista 03 Morning dew. Hoe zachter je een lipstick aanbrengt, hoe minder fel het er op ligt, logisch toch.

Catrice (5)

Het ziet er heel normaal en alledaags uit, maar dan als ik knipper Bam een beetje groen (lol).

Catrice (6)
Reviews
Catrice Infinite matt foundation 02 honey beige
Catrice Absolute eye colour 640 Don’t touch my mosserati!
Catrice Ultimate Colour 030 Ginger& Fred

Wat is jouw favoriete Catrice product?

Advertenties

5 gedachten over “LOTD: Charmant met Catrice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s