Beauty

Maxfactor 2000 Calorie waterproof volume

Maxfactor2000x

De perfecte mascara die door weer, wind en regen braafjes op zijn plaats blijft. Ik had gedacht deze enkel te ontmoeten in dromen, maar Maxfactor maakt mijn droom werkelijkheid. Na vele lovende reviews te hebben gelezen over de waterproof mascara’s van Maxfactor door menig beautyblogger, sprong ik van de plank en probeerde de 2000 Calorie waterproof volume uit.

De mascara huls means business. Het straalt zelfzekerheid uit door de rechte lijnen en klassieke zwarte kleur. De waterproof factor is handig te herkennen aan de blauwe touch. Deze mascara bevat 9 ml Rich black.

Maxfactor mascara 2000 calorie

Het borsteltje heeft geen speciale vorm: geen knots aan het einde of gemaakt in een boog. Toch zorgt het ervoor dat er geen klonters gevormd worden en foutjes worden eveneens niet snel gemaakt. Verwijder wel die flodder mascara aan het einde voor gebruik.

Ingrediënten: C11-12 Isoparaffin, Polyethylene, Disteardimonium Hectorite, Cera Carnauba, Trihydroxystearin, Propylene Carbonate, Pentaerythrityl Hydrogenated Rosinate, Tall Oil Glycerides, Phenoxyethanol, Aqua, BHA, Propylparaben, [+/- CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499]

Zonder enige mascara zie je mijn wimpers nou laten we zeggen niet, om het even te overdrijven. Met is het verschil goed zienbaar. Het is vooral lengtewijs dat de verandering merkbaar is. Qua volume mocht het van mij nog iets bombastischer. Uiteindelijk draait het bij een mascara om het totaalplaatje en daarmee bedoel ik die belofte van waterproof.

MAXfactor 2000 calories

De Maxfactor 2000 Calorie waterproof volume is 100% waterproof. Na een ondenkbare tropische dag gevuld met veel gefiets komt hij als een held eruit. Zelfs na een douche zag je helemaal geen verschil. Ik stond voor de spiegel met een mond vol tanden mijn wimpers te analyseren, maar er was gewoon niks aan te merken. Het enige waar deze mascara zijn waarde verliest is bij vettigheid. Een heel voedende crème onder je ogen of concealer waar olie bij is gebruikt zorgen ervoor dat de mascara iets afgeeft. Geen groot circus, maar toch iets.
Je voelt hem ook totaal niet zitten, hij is zo licht als wat. Het verwijderen na een dag is misschien meer opdracht, maar dat overzie ik graag tegenover de houdbaarheid gedurende de hele dag.

In het algemeen ben ik helemaal gek op deze mascara van Maxfactor en ik heb het gevoel dat dit mijn go-to mascara merk wordt.

De Maxfactor 2000 Calorie waterproof volume mascara kost 12,99 euro en is te koop bij Kruidvat. Zelf heb ik hem in Duitsland gekocht bij de DM voor 8,95 euro.

Wat is jouw go-to mascara?

Advertenties

10 gedachten over “Maxfactor 2000 Calorie waterproof volume

  1. Zelf ben ik erg van de ‘fat’ lashes, maar deze mascara is prima voor een meer natuurlijke look.
    Liefs,

    Maria

  2. YAAAY! Ik vond hem ook echt spectaculair qua waterproof, maar ik vond de volume enzo meh. Hurraay dat het jouw mascara is lady! Altijd fijn als je dé mascara hebt gevonden. ^^

  3. Wat fijn dat je eindelijk dé mascara hebt gevonden! Ik ga hem binnenkort ook maar eens bekijken in de winkel denk ik 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s