Creative

Being creative: Field of pastels

Being creative Field of pastels1
Aan het begin van de vakantie had ik mezelf beloofd om weer eens de creativiteit door mijn vingers te laten vloeien. En hier is het resultaat daarvan.
Being creative Field of pastels2
Voor een tijd observeerde ik het veld dat voor me lag. Het gouden koren, de jonge groene halmen, kleine klaprozen en andere planten. Sinds ik het gedicht In Flanders Fields van John McCrae heb ontdekt twee jaar geleden, zijn klaprozen in mijn ogen prachtige maar treurige bloemen. Met pastels trachtte ik om iets op mijn papier te krijgen. Ik vind het echt geweldig hoe rustig je wordt van enkel zitten en observeren. Alle tijd van de wereld-gevoel.
Being creative Field of pastels

Wat is jouw lievelingsbloem?

Advertenties

21 gedachten over “Being creative: Field of pastels

  1. Observeren, ik houd ervan. Weet je wat trouwens ook weleens gaaf is om te doen, een spiegel erbij pakken en het object of het oppervlak/omgeving te bekijken via de spiegel. Ziet er echt heel anders uit! 🙂 Het is echt mooi geworden, heel verfrissend en ergens heel kleurrijk.

  2. Heel erg mooi! Toevallig dat mijn favoriete bloem dan ook de klaproos is. Ik heb ze ook door mijn tuin gezaaid en ik ga de raadjes bewaren en in het voorjaar op nieuw planten 🙂

    Liefs,

    Maria

  3. jaja, Rilke is de beste! Maar Ludwig Uhland is natuurlijk ook een heel goede dichter. ( ik heb uiteraard al heel veel gedichten van hem gelezen, uhum!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s