Fashion

Online met Esprit

Esprit
Middenin mijn stad is er een grote Esprit winkel. De kleding die je daar kunt vinden variëren tussen casual en working class, tussen nonchalant en elegant – take your pick. Niet enkel voor vrouwen, ook voor mannen en kinderen. Jongeren zoals wij kunnen terecht bij het jeugdige merk EDC by Esprit (doelgroep van 14-24 jaar). Maar wist je dat je niet eens je huis hiervoor moet verlaten. Je kunt ook online aan de gang gaan.

Esprit1Ik heb even rondgeneusd in hun webshop en de basics, die iedereen zou moeten hebben, kwamen me tegemoet. Daarnaast waren er onder andere plissé rokjes, T-shirts met prints en dessins, getailleerde kleding en vooral de mooie avondjurken voor officiële gelegenheden.

Het handige aan de online shop van Esprit zijn de extra’s: badmode stijladvies voor elk figuurtype, een stylingstudio waar je een paspop kunt aankleden, pasvorminformatie voor broeken en dergelijke kleding die je moeilijk kunt inschatten zonder eerst te hebben gezien in het echt.

Is je kledingkast nog steeds niet klaar voor de zomer… Deze zomer draait het bij Esprit om pastels, aardetinten en vibrante tropische kleuren als exotisch koraal en fris turquoise.
“Colours are inspired by light summer air, exotic flowers, the sparkle of the ocean, and warm, rugged terrains.”

Als je iets bestelt uit de Nederlandse online-winkel wordt voor een pakket een kleine € 0,95 verzendkosten in rekening gebracht. (Belgisch Esprit-klanten worden geen verzendkosten aangerekend) en ongeveer 3 tot 5 dagen later krijg jij je pakket op de stoep. Bovendien is het mogelijk om gratis te retouren binnen 14 dagen via de bijgevoegde retour-sticker.

Het gene wat voor mij als een verrassing kwam over Esprit, maar zeker een groot pluspunt is, is hun verbintenis met Roadmap to Zero2. Dit plan bedekt maatregelen voor de kleding-en schoenenindustrie zodat zij tegen 2020 geen schadelijke chemische stoffen meer uitbrengen. Hoe mooi is dat.

Als je interesse is gepiekt, kun je terecht op Esprit.nl voor online-aankopen of om enkel eens te browsen.

Mede mogelijk gemaakt met Esprit.nl

Advertenties

5 gedachten over “Online met Esprit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s