Beauty

NYX Glam liner aqua luxe waterproof Glam Lagoon

NYX Glam liner aqua luxe waterproof 02 Glam lagoon
Een gekleurde liner voor je ogen. In mijn bezit had ik enkel twee paarse liners en toen mijn oog viel op de NYX Glam liner aqua luxe waterproof in Glam Lagoon, wist ik het. Groentjes zijn goed voor je.
NYX Glam liner aqua luxe waterproof 02 Glam lagoon1 NYX Glam liner aqua luxe waterproof 02 Glam lagoon2 NYX Glam liner aqua luxe waterproof 02 Glam lagoon3
Een dunne zwarte verpakking met opvallend wit opschrift, plus een lief hartje en kleurdetails. Voor Glam Lagoon zijn deze details groen en te vinden op de verpakking zelf en bovenop de dop. Een handig stickertje onderop, zodat je hem snel terug kan vinden in je stash.
NYX Glam liner aqua luxe waterproof 02 Glam lagoon4
De liner is gemakkelijk te gebruiken doordat deze een smal, lang en beweeglijk borsteltje heeft voor een precieze applicatie.
NYX Glam liner aqua luxe waterproof 02 Glam lagoon5
Volgens NYX zelf is Glam Lagoon een prachtige samenstelling van groen met blauw en goud verwerking. Ik vind het een geweldig emerald green wat zeker niet moet onderdoen voor The Emerald Palace in Oz. De kleur is erg vibrant en neemt het licht goed op zonder dat er glitters aan te pas komen. Het lijkt eerde op een satijnen baljurk.
NYX blue lagoon
Glam Lagoon blijft lang zitten en voor zover het waterproof gedeelte, dat is half waar. Hij kan zeker wel wat water weerstaan maar echter geen dip in de zee.Β Door de kleur vallen je ogen meteen op en persoonlijk vind ik groen bij bruine ogen geweldig staan.
NYX blue lagoon1
De NYX Glam liner aqua luxe waterproof, die komen in negen verschillende kleuren zijn te koop bij Douglas voor 8,95 euro.

Advertenties

22 gedachten over “NYX Glam liner aqua luxe waterproof Glam Lagoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s