Beauty

Catrice Infinite matt foundation

Catrice foundation10
Een etna geleden kwam de Catrice Infinite matt foundation in mijn collectie terecht. Maandenlang hield ik hem als reserve, maar dan werd de drang me toch te groot en begon ik hem te gebruiken. Met huidproducten die een kleurtje hebben, is het altijd wat giswerk, toch lag 02 honey beige het dichtste bij mijn huidskleur. Aangezien dit product al een hele tijd uit het assortiment is verdwenen en vervangen, vertel ik je gewoon mijn mening erover.
Catrice foundation9
De foundation belooft een 18 uur lange matt effect te geven die tegelijkertijd hydrateert zonder beroep te doen op oliën. Voor een huid als de mijne klinkt dit prima. Nou is 18 uur wel erg lang en geloofde ik dat vanaf het begin al niet echt.
Catrice foundation1
Catrice foundation7
Het pompje werkt heel hygiënisch. Met een pompje heb je zeker genoeg voor je hele gezicht en aangezien ik werk met een stippeling brush is dit zelfs te veel. Een half pompje is alles wat ik nodig heb en daardoor is de foundation zuinig in gebruik.
Catrice foundation
Catrice infinite matte

Je merkt gelijk op dat 02 honey beige geen identieke match is, zeker niet in de zomer. Hij heeft een neutrale ondertoon, toch ziet er enigszins wat roziger uit. De dekking is goed en egaliseert de huid, zodat het er flawless uitziet. De eerste vijf uur blijft hij werkelijk mat. Hierna begint er toch wat te glimmen. Geen serieus olie-slagveld, maar toch wel wat. Op het einde van de dag zit grotendeels van de foundation er nog op.
Als de toon nog iets dichter bij mijn huid lag, zou het perfect zijn want het is werkelijk een goede budget-foundation.

Tegenwoordig is de Catrice Infinite matt foundation vervangen door de All Matt Plus – Shine Control Make Up en te koop voor 6,59 euro, deze foundation heeft een andere ingrediënten-samenstelling.

Welk product zie jij graag een comeback maken?

Advertenties

15 gedachten over “Catrice Infinite matt foundation

  1. Ziet er fijn uit, ondanks dat hij niet precies je kleur is. Hele fijne review heb je erover geschreven zeg, ik heb nu echt een goed beeld van het product!

  2. Het matterende effect vind ik echt lovely, gewoon dekkend, maar toch met de gezonde glow. Als je snel kijkt lijkt het jouw kleur, maar als je goed kijkt zie je dat de ondertoon inderdaad roziger is. Maar gurl, ya skin look fab. 😀 So smooth en egaal om te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s