Beauty·Fashion·Food

Shoplog Primark, H&M, New Look e.a.

Vandaag voor jullie een shoplog, eentje die goed gevuld. Net zoals ik het graag heb, niet mijn portemonnee maar dat is een andere zaak . De winkels die erin voorkomen zijn de Primark met stip, H&M met een tweetal spullen en nauw gevolgd door New Look, Zeeman en HEMA.

Primark
Plain canvas bag stone|10,00
Shoes Canvas black|3,00
Gold leaf waisbelt|3,00
Mixed cross ear silver|2,00
H&M
Riemen|4,95
Kleedjes|10,00
New Look
Black top|4,00
Purple top|3,00
Bunny necklace|3,00
Bow necklace|2,50
Zeeman
Kleine haarklem 4|0,79
HEMA
Volkoren premium|1,00

Advertenties

19 gedachten over “Shoplog Primark, H&M, New Look e.a.

    1. Basics vind je overal en past iedereen, maar soms inderdaad zie ik vrouwen van mijn moeders leeftijd F21. Of de naam is misleidend of nouja, ieder zijn ding =] Leeftijd he.

    1. Ja ben er echt blij mee. Ik heb net mijn middelbare school afgesloten en nu heb ik me ingeschreven voor voedings-en dieetkunde. Ik ga daar zeker nog een artikel over schrijven met meer blabla =]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s