Beauty

HEMA Long lasting nailpolish 819

HEMA Long lasting nailpolish 819
Rode nagellak is voor mij een hele lange tijd in het hokje ‘Big no no’ gezet. Bij andere mensen vindt ik het geweldig staan. Heel elegant en chique, maar bij mezelf vond ik het meer naar de hussy kant neigen. Dat stopte allemaal toen ik de HEMA Long lasting nailpolish 819 tegenkwam.

De Long lasting nailpolishes komen in doorzichtige flesjes van 11 ml met een goed te gebruiken kwast. Meeste lakjes van de HEMA chippen bij mij na drie dagen en deze is geen uitzondering.
HEMA Long lasting nailpolish 819(1)
Het rood ligt ver van het oranjerood en eerder bij het Hollywoodkleurtje. Ik vindt hem het beste staan bij lange nagels en als het licht er niet rechtstreeks op valt. Een volledige dekking krijg je al na een laag, maar voor het dieprode resultaat kun je beter nog een laag aanbrengen. Het lag dus niet aan rood in het algemeen, maar echt aan de shade rood en man ik hou van deze shade rood!

HEMA Long lasting nailpolish is the koop voor 2,50 euro.

Draag jij wel eens rode nagellak?

Advertenties

13 gedachten over “HEMA Long lasting nailpolish 819

  1. Oooooh, ik houd juist van rode nagellak! Maar ik snap je punt, zelf had ik ook een periode waarvan ik dacht nope niet voor mij. Maar op lange nagels staat hij inderdaad goed, netjes gelakt ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s