Beauty·Food

My life in photos

Waarom ik het My life in photos noem als het beter My food in photos kan heten? Geen idee, maar van ongeveer een 1,5 maand heb ik enkele foto’s van dus vooral eten.

Aardbeien

Verse prachtig rode aardbeien die toen paste bij het zomerse weer.

Bagel
Een heerlijke bagel bestreken met romige philadelphia, belegd met verse tomatenschijfjes en biologisch gekweekte muntblaadjes.
BEX appel
Speciaal voor Leen! Ik was je verzoek niet vergeten, dus bij deze een foto van de superlekkere BEX appel uit Haspengouwen.
Brood
Een zelfgebakken brood en wonder bij wonder was hij nog gelukt ook.
Catrice
Weken heb ik de Catrice Oh my goldness! laten staan voor wat hij was, omdat het resultaat de eerste keer toch erg treurig was. Uiteindelijk heb ik hem een tweede kans geschonken en nu gewoon laagjes blijven lakken tot ik erbij neer viel. Vijf lagen later (en half high) zagen mijn nagels er spetterend uit.
Frozen yoghurt cookie dough
Voor het allereerst een frozen yoghurt gegeten samen met een vriendin. Wat is dat toch een apart iets. Het smaakt niet echt naar ijs, niet echt naar yoghurt maar eerder een milkshake die wat harder is dan normaal. De smaak hier was Cookie dough en vreemd genoeg proefde dat eerder naar mokka.
Make-upkastje
Uit de Brico heb ik een kastje gehaald. Ik zocht al een hele tijd naar een dergelijk kastje met drie lades en van hout om te dienen als make-up opslagplaats. Diegene uit de Brico was dan ook uitermate perfect.
Make-upkastje4
Om de bodem te beschermen tegen mogelijke make-up vlekken heb ik in elke lade een stuk inpakpapier geplaatst en eigenlijk vindt ik het er nu nog leuker uitzien. Eindelijk kan ik mijn make-up op een plaats met genoeg ruimte bergen.
Salade
Een salade gemaakt met wat er nog in huis lag, zoals vaak: tomaten, bieslook, mais en philadelphia.
Salade1
Nogmaals een salade met wat er nog rondzwierde in de kasten: tomaten, sla, olijven, aardappelsalade en radijs.
Shoplog Zaventem1
Het uitje naar de Ikea stond al maanden op mijn lijst, maar het kwam er nooit van. Uiteindelijk toch eens een Ikea binnengestapt en met deze spulletjes kwam ik weer buiten. Allerleukste pleisters met ruimteschepen en planeten, te leuk gewoon. Lekkere donkere chocolade, grote rietjes en een handige spiegel, waarbij een kant vergrotend werkt.
Tomatensalsa
Een snel in elkaar geflanste salsa van knoflook, tomaten en zelfverbouwde peterselie. Yep, ik hou van tomaten.
Tompoes
Haast net zoveel als ik van tompoezen hou. Vooral de bakenketbakkersroom vind ik overheerlijk.
Konijn
Ik zag een konijn in het bos, nouja aan de grens van het bos. Echt te schattig en het was totaal niet bang, want het bleef mooi zitten voor een complete fotoshoot.
Muffins
Het ziet eruit als een gewone muffin, echter is het een healthy muffin. Weinig boter en suiker en aangevuld met zoete banaan en kokospoeder. Ze waren wel lekker, maar spectaculair en de nieuwste gezonde snack zou ik het niet noemen.
Tuinkers
Als laatste nog een boterham met kaas en zelfverbouwde tuinkers. De tuinkers groeit eindelijk eens *nog een het-lukte dansje*.

Wat is het spannendste dat er gebeurd is in jouw week?

Advertenties

15 gedachten over “My life in photos

  1. Ziet er heerlijk uit allemaal. Ik ben ook gek op tomaten en zelfgebakken brood. Ipv philedelphia eet ik vaak hutten kase met tomaat, komkommer en een beetje kerriepoeder. Echt een aaaaaanraderr!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s