Beauty

P2 Sheer glam lipstick Sissi

P2 Sheer glam lipstick Sissi
Weet je nog die school(shop)uitstap naar Keulen? Al eerder heb ik je voorgesteld aan deze lipstick, maar vandaag krijgt het zijn eigen welverdiende artikel. De P2 Sheer glam lipstick in de kleur Sissi maakt onderdeel uit van een collectie van negen verschillende Sheer glam lipsticks. De kleuren variëren van bruin naar rood en alles ertussenin.
P2 Sheer glam lipstick Sissi1
De P2 Sheer glam lipsticks komen in felrode glanzende verpakkingen met een schuin afgesneden dop en een zwarte opdruk. Onderaan plakt er een handig stickertje in de kleur van de lipstick zelf, die vrij correct overkomt. Elke lipstick bevat 4,5gr en is parfum-parabenen-en PEG vrij. Ze zijn ook dermatologisch getest. De ellenlange ingrediëntenlijst van P2 producten kun je terugvinden op de site van de DM.

Polybutene, Cera Microcristallina, Triisodecyl Trimellitate,Octyldodecanol, Pentaerythrityl, Tetraisostearate, Isostearyl Isotearate, Tridecyl Trimellitate, Cera Alba, Diisostearyl Malate, Candelilla Cera, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Ethylhexyl Palmitate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Tocopherol, Talc, Mica, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Bht, CI 77891, CI 15850, CI 77491, CI 77499, CI 77492, CI 77007
P2 Sheer glam lipstick Sissi2
P2 Sheer glam lipstick Sissi3
Sissi P2 sheer glam lipstick (1)
De sheer glam lipsticks zorgen voor een mooie gekleurde glans. Ze voelen aan en werken als een lipstick die net tussen volwaardige lipstick en vaseline valt. Met Sissi krijgen je lippen een donkerdere roze tint en tegelijkertijd worden ze lekker zacht. Het staat nog steeds vrij natuurlijk: alsof je met goed gepigmenteerde lippen geboren was.
Sissi P2 sheer glam lipstick (2)Na deze te hebben geprobeerd en te hebben ontdekt dat een sheer liplook helemaal niet mist staat, zou ik ze wel allemaal willen opkopen.
P2 Sheer glam lipsticks kun je kopen bij de DM voor 1,95 euro.

Heb jij iets van het merk P2 in jouw bezit?

Advertenties

13 gedachten over “P2 Sheer glam lipstick Sissi

  1. Ah, geweldige kleur op die mooie gevormde lippen! Damn gurl, ik ben zo jaloers op jouw cupidoboog, die is zo mooi strak. 😀 Een zachte zomerse subtiele lipkleur, prachtig merk ook. 🙂 Ze moeten P2 echt gaan uitbrengen in Nederland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s