Beauty

Daffy Dill, Nicole by O.P.I

Daffy Dill, Nicole by O.P.I
Als je  me twee jaar geleden had verteld dat ik een verzameling van meer dan 55 nagellakken zou creëren dan had ik je nooit geloofd. Toch, met de aanwinst van mijn eerste Nicole by O.P.I lakje Daffy Dill zit ik nu op 59. Hartstikke gek.
Nicole by OPI Daffy Dill3
Daffy Dill is een vrolijk fel kleurtje te vergelijken met het limoengroen van Shrek en Kermit  de Kikker. Ook Essie’s The more the merrier vindt ik er verdomd veel op lijken. Een flesje bevat 15ml nagellak, wat wel een hele boel is.
Nicole by OPI Daffy Dill2
Op het flesje plakt een sticker ‘nieuwe borstel’ en het is werkelijk een lakborstelt die ik nog niet was tegengekomen. Het heeft enigszins de vorm van een nagel door de manier waarop het is afgerond. Aangezien O.P.I een goede naam heeft op nagellakgebied, had ik verwacht dat het lakken geen probleem zou vormen. Fout gedacht. Of het nu ligt aan de structuur van de lak of het borsteltje, dat naar mijn gevoel te hard was. Ik heb wel vijf lagen moeten aanbrengen voor een volledige dekking te krijgen. Twee dagen lang bleef hij lekker chiploos zitten, daarna ging het natuurlijk gewoon eraf.
Daffy Dill, Nicole by O.P.I1De lak op zich is niet geweldig, had er meer van verwacht, maar ik ben echt tot over mijn oren verliefd op deze swingende kleur! Tegenwoordig ben ik sowieso meer aangetrokken tot fellere kleurtjes.

Nicole by OPI is te koop bij de Douglas voor 7,95 euro.

Opvallende of zachte nagellakkleuren?

Advertenties

14 gedachten over “Daffy Dill, Nicole by O.P.I

  1. Ahh, wat een schitterende kleur voor op de nagels! Gurl, ik houd van groen en dan op de nagels.. helemaal het einde! 😀 Prachtige intensiviteit, maar twee dagen is inderdaad wel kort voor zo’n flitsende lak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s