Beauty

En we zijn vertrokken II

Zeilboten

De zomer mag van mijn part helemaal losbarsten. Een beetje zomerzon, een gezonde teint, nergens heen zonder SPF en natuurlijk een lekker ijsje in de hand.

Net als vorige zomer ga ik enkele doelen vooropstellen. Deze vakantie heb ik trouwens echt zilch te doen, omdat ik alles had vrijgehouden in het geval dat er geleerd moest worden voor herexamens. Dus eigenlijk heb ik massa’s tijd. Uiteraard gaat een deel van die massa’s tijd naar mijn blog, maar je kunt ook niet veel schrijven als je niks doet. De doelstellingen van deze zomer overlappen deels met degene van vorig jaar.

1Het jaar ervoor had ik mezelf voorgenomen om dertig boeken in een vakantie te lezen. Dit was zo te hoog gegrepen en na twee maanden had ik veertien boeken verslonden aan 50 km/h. Deze keer plaats ik de bar niet zo hoog en wil ik deze zomer minstens tien boeken hebben gelezen.

2Hetgene wat eigenlijk een eeuwigdurende doelstelling is die altijd permanent staat gepland is iets doen aan mijn conditie. Voor de examens was ik al goed bezig door twee keer per week te gaan lopen. Niet alleen omdat ik op school een looptest had en niet voor paal wou staan, maar ook om wat soepeler voor de dag te komen. Tijdens de examenperiode heb ik bar weinig gesport, je kunt wel bedenken waarom. Op sportgebied gaan we er dus lekker hard tegenaan.

3Meer tijd spenderen met vrienden. Het spreekt voor zich dat dit belangrijk is. Tijdens de deliberaties heb ik al geweldig goed geshopt, dus nu ligt de toon eerder op het gezellig wezen samen met vrienden. De komende dagen heb ik vier afspraken gemaakt met verschillende vriendinnen en binnenkort ga ik met twee vriendinnen kamperen voor enkele dagen. Ongelooflijk spannend, want ik ben echt een luxe-meid (warme douche en een zacht bed) en totaal nieuw bij het concept op de grond slapen en opgegeten worden door beesten.

4Nog enkele kleine doelstellingen
Een modelvliegtuigje bouwen
Iets schilderen en het tekenen weer oppakken
Orde brengen in mijn kamer

Wat heb jij gepland deze vakantie?

Advertenties

9 gedachten over “En we zijn vertrokken II

  1. Mooie doelen, vooral boeken lezen! πŸ™‚ Knap dat je alsof 14 boeken hebt verslonden. Zelf lees ik bijna niet, terwijl ik het best een leuke bezigheid vind. Keep up the good work lady!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s