Beauty·Creative

Déjà Cherishday: Extreme looks

De tijd van het jaar wanneer de stresslevels pieken en de laatste loodje met moeite worden gelegd, is weer aangekomen. Examenperiode en in mijn geval laatstejaarsexamenperiode.
Om deze ernstige zaken wordt Cherishday even in reprise gezet en zal er om de zoveel dagen de top vijf meest bezochte artikels van elke categorie verschijnen.

1. Halloween tutorial: The It
Wat is er nog gruwelijker dan buikspreekpoppen en vampiers? Clowns, niet de Cliniclowns maar clowns met witte gezichten en lopende make-up, daar krijg ik de rillingen van en zeker na The It te hebben gezien.

The It2


2. Battle look: Barbie inspired
Een aantal dagen geleden zat er in mijn inbox een hartstikke leuk mailtje van Kim, eigenaar van de blog BeautyStuffx. Zij vroeg of ik misschien geïnteresseerd was om met haar te battlen. Natuurlijk was ik dit en we besloten om te battlen om de mooiste Barbie look.
Barbie1
3. Black Swan transformation
Natalie Portman en ballet in een zin kan niet zonder ook Black Swan te vermelden. De film zelf vond ik ietwat vreemd, aangezien het een psychologische thriller is klopt dat wel, maar de look van Black Swan is me altijd bijgebleven. Heel dramatisch en duister.
Black Swan

4. Battle look: Ice Princess
Nog een battle look, yep, we (Kim van BeautyStuffx) kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Deze keer viel de keuze op een Ice princess look: statig, glinsterend maar ijskoud.
Ice princess45. Boy George look
Een gevecht met mijn make-up verloren of in een oogschaduwpalet gevallen? Nope mensen het is een op Boy George geïnspireerde make-up look.
Boy george2

Advertenties

9 gedachten over “Déjà Cherishday: Extreme looks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s