Creative

Déjà Cherishday: Creatief

De tijd van het jaar wanneer de stresslevels pieken en de laatste loodje met moeite worden gelegd, is weer aangekomen. Examenperiode en in mijn geval laatstejaarsexamenperiode.
Om deze ernstige zaken wordt Cherishday even in reprise gezet en zal er om de zoveel dagen de top vijf meest bezochte artikels van elke categorie verschijnen.

1.
Aantal jaren geleden kwam ik met mijn familie langs de kade van een zee. Op een van de houten aanlegplaatsen zat een oude man op een bankje met een oude radio en twee honden naast zich, hij luisterde serene muziek terwijl hij naar de zee keek. Dit beeld is mij altijd bijgebleven, de kalmte dat dit beeld uitstraalde vond ik prachtig.
Seaview1
2. Bloemige aardappels
Bloemige aardappels, snap je hem. Ok genoeg gelachen, op naar het serieuze deel. In Chinese restaurants kom je vaak eetbare kunst tegen: wortels in de vorm van een vis, tomaten opgerold tot een bloem of andere groenten bewerkt tot voorwerpen. Werkelijk prachtig en geweldig kunstzinnig vind ik dat.
Potato art
3.
Tijdens de opruim van mijn laptop, jah de harde schijf moest ook eens grondig onder handen worden genomen, vond ik enkele foto’s van mijn tekeningen die ik heb gemaakt in het jaar 2009. Nou, ik ben geen Da Vinci of Picasso maar wou toch graag mijn eenvoudige werkjes met jullie delen.

Tekenen4

4.
Met wat inbeeldingsvermogen zou je hier het Korenveld met leeuwerik van Van Gogh in kunnen herkennen. Veel ruwer en veel donkerdere kleuren, maar van een paar metertjes afstand lijkt het toch sprekend.

Gogh

5. 

Bomen geven voor mij duidelijk de cirkel van het leven weer. Ik ga nu niet heel diep en poetisch wezen, maar dat betekenen bomen voor mij. Deze boom stelt de minder goeie tijd voor, voordat de betere tijden komen.

Crea

Advertenties

4 gedachten over “Déjà Cherishday: Creatief

    1. Als het goed is dinsdag, want geniet nog even van de zomerzon (kuch) en het is even hectisch druk. Maar kijk er al naar uit en heb zeker niet stilgezeten =]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s