Fashion

Summer shining beach styles

Hopelijk is het snel warm genoeg om weer dagen op het strand te kunnen doorbrengen. Heerlijk met je voeten in het zand, langzaam bruiner worden. Af en toe een lekker drankje drinken bij een strandtent en daarna een frisse duik nemen in het water. Ook op het strand willen we er natuurlijk stijlvol uitzien. Om ons op de hoogte te brengen van de beach trends voor deze zomer zet Lotte ze eventjes mooi op en rijtje.

Fringe bikini’s Vorig jaar was het al moeilijk om er aan te ontkomen, dit jaar kun je helemaal niet meer op het strand verschijnen zonder fringe bikini. Vooral de bikinitopjes zijn vaak voorzien van leuke sliertjes. Dit jaar zijn de neon kleuren helemaal in. Als je niet zo van de franjes bent, dan kun je bij Zalando goed terecht. Daar hebben ze veel leuke bikini’s met felle kleuren en zónder fringes.

Sixties sunglasses The sixties are back met de cat’s eye en ronde zonnebrillen. Deze twee type zonnebrillen waren in de jaren ’60 echt een mode hype en deze zomer komt die weer helemaal terug! Deze brillen zijn wel iets groter dan ze in de jaren ’60 waren, want grote zonnebrillen zijn nog steeds de trend.

Wikkelrok Een wikkelrok is ideaal voor op het strand. Als je even een ijsje wilt gaan halen of wat te eten wilt, dan kun je hem makkelijk omslaan. Deze zomer zullen we veel rokken met bloemen en natuurprints op het strand zien.

Crop top t-shirts Soms heb je net iets te lang in de zon gelegen en voel je dat je schouders gaan gloeien. Dan is een T-shirt aantrekken het enige wat je huid nog kan beschermen. Deze zomer zijn de crop top T-shirts helemaal hot. Deze blote buiken T-shirts zijn op het strand extra handig, want je schouders worden beschermd tegen de zon, terwijl je buik gewoon lekker bij kan kleuren.

Afbeeldingen (Bron Pinterest)

Advertenties

6 gedachten over “Summer shining beach styles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s