Beauty

Déjà Cherishday: Films

De tijd van het jaar wanneer de stresslevels pieken en de laatste loodje met moeite worden gelegd, is weer aangekomen. Examenperiode en in mijn geval laatstejaarsexamenperiode.
Om deze ernstige zaken wordt Cherishday even in reprise gezet en zal er om de zoveel dagen de top vijf meest bezochte artikels van elke categorie verschijnen.

1. Sissi
Romy Schneider is niet mijn favoriete actrice, maar wel de hoofdrolspeelster van de eerste Duitse films die ik ooit heb gezien (met ondertiteling weliswaar). Romy Schneider brak door met haar rol als keizerin Elisabeth ‘Sissi ‘van Oostenrijk-Hongarije. Hierna acteerde ze nog in talloze andere films, maar die werden nooit zo populair.

2. The Twilight saga Breaking Dawn part II
De hele voorbije week heb ik je al belaagd met Twilight gerelateerde artikels, maar nu komt dan echt mijn mening over de film.

BreakingDawn4_t607

3. Les Misérables
Een dag na de release ben ik naar de bioscoop gespeerd om Les Misérables te gaan kijken.
Les Miserables (3)
4. Hachiko
De films waar ik een traan moest laten, kan ik tellen op mijn hand: Miss Potter met de geweldige Renee Zellweger, de familiefilm A little princess op het moment waar de jonge Sara hoort dat haar vader vermist is, het dramatische verhaal van Black Beauty, Marley& me met Owen Wilson en Mulan2 waar Chang in het ravijn valt.
Nu is een hand echter niet meer genoeg.
hachiko2
5. The Hunger Games
Long overdue, haast een jaar na de release van de ultra-populaire The Hunger Games film ben ik helemaal up-to-date: I read it, I watched it, I kinda liked it.
The Hunger Games

Advertenties

16 gedachten over “Déjà Cherishday: Films

  1. Leuke films staan ertussen! Bij Les Miserable stopte ik al na een kwartiertje ofzo, al dat gezang werd me teveel :$ Alsnog wil ik het binnenkort weer eens proberen om hem te kijken! Ik ben wel benieuwd naar het verhaal.

  2. Dit is niet echt mijn genre qua films, maar volgens mij zijn het wel hele mooie films. (Vooral Les Miserable)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s