Beauty

Déjà Cherishday: Muziek

De tijd van het jaar wanneer de stresslevels pieken en de laatste loodje met moeite worden gelegd, is weer aangekomen. Examenperiode en in mijn geval laatstejaarsexamenperiode.
Om deze ernstige zaken wordt Cherishday even in reprise gezet en zal er om de zoveel dagen de top vijf meest bezochte artikels van elke categorie verschijnen.

1. Tag: Wat zegt muziek over jou
Tags vind ik altijd erg leuk om te maken. Soms kom je met de gekste antwoorden of je ontdekt iets over jezelf dat je niet wist. Toen ik deze muziektag tegenkwam op Daretodream.blogspot, moest ik hem echt maken. De antwoorden moet je namelijk niet zelf zoek, maar beslist je Ipod voor je. Alles hangt louter af van het lot!

Img_3093

2. Favoriete Musicals
Het mooie aan musicals is, dat je er niet alleen het acteerwerk hebt maar daarnaast wordt er ook evenveel aandacht besteed aan de muziek. Een liedje gezongen met emotie vertelt soms meer dan een dialoog.
In mijn favorieten maak ik geen onderscheid of het was opgevoerd, gefilmd of geanimeerd.

Image3

3. Summer songs
Ik hou van muziek, wie niet?! Het juiste liedje kan meteen de goed toon zetten. Denk maar aan een zwoel jazz lied bij een kaarslicht dinertje of de nieuwste popliedjes als je aan het hangen bent met je vrienden. Om toch even in de zomerstemming te komen, want als je moet wachten tot de zon gaat schijnen kan het nog lang duren, mijn “top drie liedjes waardoor ik meteen aan de zomer denk”. Pff, dat was een mond vol.

4. Aziatische muziek
Sinds een jaar of drie ‘ontdekte’ ik Aziatische muziek. Wat was dat verfrissend! Door het feit dat ik niets verstond van de tekst, focuste ik al mijn aandacht op alles behalve de tekst. Aan de dans: de danspassen worden heel energiek uitgevoerd. Aan het geluid, hier wordt meer gebruik gemaakt van elektronische sounds dan West-Europese muziek. Aan de kleding, deze is gewoon erg cool.

Advertenties

6 gedachten over “Déjà Cherishday: Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s