Beauty

Stippling Brush+Kabuki Kwast van Dealextreme

Dealextreme3
Ze zijn er! Twee kwasten, zachter dan zacht en in klein formaat voor elk nog geeneens drie euro. Een verrijking voor mijn schamele selectie van gezichtskwasten. En waar vind je zulke budget kwasten, wel bij de online winkel Dealextreme.
DealextremeDealextreme1
Dealextreme verkoopt allerlei gadgets voor onder andere je Ipod, fotocamera, huisdier en beauty. Nu, deze bestelling liep niet helemaal van een leien dakje. De eerste keer was mijn pakketje lost in translation, maar ze boden me wel heel netjes een nieuw pakketje of geld terug aan. Het verzenden is gratis naar vele landen in Europa waaronder België en Nederland, toch raad ik je aan om een tracker voor 1,30 euro op je pakje te laten zetten (dat is wat ik de tweede keer deed). Mijn pakketje kwam 15 dagen na bestellen aan.
Dealextreme2
In een envelop met bubbeltjespapier zaten mijn twee kwasten. De ene nog eens in een plastic doosje en de andere in een papiervel in een ziplock zakje. Best goed verpakt, zodat ze hun reis vanuit het verre Singapore heelhuids zouden overleven. Ongeduldig scheurde ik het verpakkingsmateriaal eraf en ging gelijk met de kwasten aan het werk.
Stippling brush
De Cosmetic Makeup Bamboo Handle Powder Brush in Brown is een stippling brush die ik koos vanwege een goed review op een andere beautyblog. Ik was dus zeker benieuwd naar de werking hiervan. Voorheen bracht ik mijn vloeibare foundation of BBcream aan met de HEMA foundation kwast of met mijn handen, maar met de HEMA kwast was het vaak nog streperig en met mijn handen kreeg ik snel het gevoel dat het er te dik op lag.
Stippling brush1
Een stippling brush zorgt door de los uiteenstaande haren voor die natuurlijke neutrale lichte dekking. De Powder Brush is 10,3 cm lang waarvan 3 cm haarvezels zijn die een diameter van 3,7 cm hebben, vrij groot dus.
Stippling brush2
De Bamboo Handle geeft die natuurlijke vibe, het metalen ringetje geeft het meer klasse en de bovenkant is helemaal afgeplat. Aangezien het bovenste gedeelte van de haren wit is, moet je je kwasten grondig wassen als je het wit ooit wilt terugzien. De kwast heb ik trouwens al een aantal keer gewassen en hij heeft nog precies dezelfde vorm en aantal haren. Je hoeft de kwast niet enkel te gebruiken voor vloeibare producten, want hij kan ook prima functioneren om enkel mee af te poederen: poeder, blush of dergelijke.
Stippling brush3 Cosmetic Makeup Bamboo Handle Powder Brush kost 2,61 euro.
Kabuki brush

De Professional Makeup Foundation Soft Brush is vreselijk zacht, even benadrukken echt belachelijk vreselijk zacht. Het is een kabuki kwast waarvan de vele haren dicht op elkaar staan, wat voor een goeie dekking zorgt. Het uiterlijk bevat beige-lichtbruine haren en een strokleurige korte hendel. Bij het aanzicht van de haren moet ik echt aan een vossenvachtje denken, maar dan een vosje met synthetische haren.

Kabuki brush1
Door de licht gebolde vorm van de kwastharen is hij uitstekend om je gezicht mee af te poederen. Hij werkt het beste met losse poeders doordat de extreem zachte haren vaste poeders niet evengoed kunnen beroeren, maar een echt probleem vormt het niet. Tevens ook te gebruiken voor blush en anderen.
Professional Makeup Foundation Soft Brush kost 2,29 euro.
Kabuki brush2

Wat is jouw favoriete kwast?

Advertenties

9 gedachten over “Stippling Brush+Kabuki Kwast van Dealextreme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s