Beauty

Haar krullen met een stijltang

Haar krullen met stijltang6
Sommige meiden met gekruld haar doen er alles aan om rond te kunnen lopen met stijle lokken, terwijl meiden met plankrecht haar dromen van een golvende haardos. Als een sterk gelover in de no-heat haarkrul methodes heb ik voor een keer de kortere weg genomen.
Haar krullen met stijltang
Dit is hoe mijn haar eruitziet als het gewassen is en er helemaal niks mee is gebeurd: geen dot, geen kam of borstel. Ik heb van nature vrij recht haar, maar raar genoeg is het iets minder piekrecht dan het vijf jaar geleden was. Ouderdom waarschijnlijk.
Haar krullen met stijltang5
Nou ben ik geen haarkrul expert, enkel een YTkijker van de vele haarkrulfilmpjes. In een impulsieve aankoop kocht ik een cheap-ass stijltang. Misschien niet de beste kwaliteit, but it does the job.
Haar krullen met stijltang3
De techniek die ik toepas om waves te creëren is een pluk haar tussen de stijltang klemmen en deze van je gezicht weg te krullen. Je pluk horizontaal houden terwijl je rustig de tang rond draait.
Haar krullen met stijltang2
Grote plukken geven losse krullen en kleine plukken dan uiteraard strakkere en gestructureerde krullen. Voor extra bounce kun je met je hoofd ondersteboven haarlak sprayen, strengthening mousse of haarklei erdoorheen aanbrengen.
Haar krullen met stijltang4

Steil of krullen?

Advertenties

14 gedachten over “Haar krullen met een stijltang

    1. Dat is het geschenk van Aziatisch haar. =] Lekker koppig haar bij mijn koppig karakter. Gelukkig bestaat er hairspray en kan je er toch nog iets langer van genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s