Beauty

April Favorite YouTubevideos

April begon al lekker. Beginnende met een twee weken paasvakantie kon ik lekker ontspannen en natuurlijk ook wat schoolwerk maken. Dat ontspannen bestond onder andere uit werken aan Cherishday. Daarnaast was ik ook op Youtube in de weer. Niet alleen een halfuur wachten op het uploaden van een filmpje, maar ook weer YTfilmpjes kijken (zoals altijd eigenlijk).

1.


De geschikte foundation kleur voor je huid vinden is een hele zoektocht. Je moet al de juiste ondertoon hebben om te beginnen en daarna heb je nog 100 tinten waar je uit kunt kiezen. Ik weet niet hoe het voor jullie is, maar een personal make-up adviser zou ik een godsgeschenk vinden. Toen vond ik dit filmpje van Make-up specialist Lisa Eldridge en na het bekijken, beschik je al over wat meer kennis wat die zoektocht hopelijk iets vergemakkelijkt.

2.


Al enkele Draw my life’s (de tag die nu zijn ronde doet) heb ik aangezien, maar deze van Ryan is toch wel meesterlijk in elkaar gezet. Veel meer dan gewoon tekenen, tekenen op een hoger niveau maar dan nog steeds simpel, snappie.

3.


Een aantal dagen geleden vermelde ik al mijn groeiende liefde voor filmpjes maken en dit YTfilmpje helpt mij, als newbie, nog een stap in de goeie richting te zetten. Sommigen tips passen ookwel bij bloggen.

4.


Nadat mijn wijsheidstanden er net uit waren, zat ik lusteloos en gedrogeerd op de bank TV te zappen. En ik stopte even met zappen toen ik Gabrielle Aplin’s liedje tegenkwam. Wat een lief lied is het, heel rustig maar jah lief.

Advertenties

14 gedachten over “April Favorite YouTubevideos

  1. Ik vind de Draw Your Life tag zo geweldig he! Ik bekijk ze ook van onbekende mensen – dus youtubers die ik totaal niet ken – en ineens wil je hen gaan volgen omdat ze zo inspirerend spreken! :p Ik kon hem of course al, ben al geabonneerd enzo, maar alsnog.. damn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s