Beauty

LOTD: Being dramatic

LOTD Being dramatic (3)
Zwart omrande ogen en rode lippen, het klinkt dramatischer dan het heeft uitgewerkt maar nog steeds steevast in die richting.
LOTD Being dramatic (2)
De kleur zwart wordt zonder enige twijfel het vaakst toegevoegd aan mijn look. Een lijntje boven mijn oog met Essence liquid ink eyeliner waterproof lijkt mijn oog optisch te vergroten en voeg daartoe een lijntje onder het oog met het Etos waterproof kohl pencil 001 legt nog eens de nadruk op mijn kijkers. Als de kleur zwart niet bestond had ik nooit mijn wimpers in de verf kunnen zetten met de Yves Rocher waterproof lash plumping mascara, want andere kleuren geven voor mijn gevoel niet datzelfde glamoureuze effect. Nu we toch lekker in de weer waren met zwart, kon ik net zogoed het zwart uit het Bourjois Smoky Eyes trio in 10 Gold Smoking blenden op mijn ooglid. Het enigste wat niet in die geliefde kleur was, is de witte waterlijn door het Miss Helen Kohl pencil 37
LOTD Being dramatic (1)
Het niveau van drama dat zwart in combinatie met rood schaapt laat me terugdenken aan grote namen in de hele geschiedenis van make-up. De rode elementen in mijn look zijn terug te vinden op mijn lippen en wangen. Met de Nivea Pure& Natural 74 Petal Cranberry, wat eerder een roze-rood in plaats van rood-rood is stifte ik mijn lippen en de Essence 01 Renesmee red blush kwam op mijn wangen terecht.
LOTD Being dramatic (4)

Ga jij wel eens voor zwart-rood?

Advertenties

13 gedachten over “LOTD: Being dramatic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s