Beauty

Garnier Herstellende Bodymilk met een Canadese touch

Bodymilk5
Ongeveer twee weken geleden bezocht ik de Action en ookal vond ik er niet veel leuks, ik kon het pand toch niet verlaten met lege handen. Het volgende moment zag ik de Garnier BodyRepair Herstellende Bodymilk voor de droge tot extra droge huid. Maar wat deed hem nou, die Canadese formule. Oh Canada, je t’aime.
Bodymilk3
Op de gepaste stevige rode 250ml plastic fles staat dat deze bodymilk volgens Garnier tegen trekkerigheid en uitdroging zorgt door de esdoornsap die erin zit. Daarboven is de bodymilk dermatologisch getest. De fles is ook grappig gevormd als een lichaam, met voorbedachten rade of enkel voor de handige grip?
Bodymilk
Onder de stevige sluitdop zit de opening waar geen bodymilk er gewoon uit spuit bij het openen, maar waarmee je makkelijk kan doseren.
Bodymilk2
Het krachtige ingrediënt Acer saccharium/ Sugar maple extract die voor de magie moet zorgen, kun je halverwege de ingrediëntenlijst vinden. Volgens Google (waar zou ik zonder zijn) is Acer saccharium een Keratolytic, deze helpt de dode huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. Het klinkt wel logisch dat je huid zonder dode huidcellen dan zachter aanvoelt.
Bodymilk4
Uit onderzoeken uitgevoerd door Garnier zelf, zou je na drie weken elke dag deze bodymilk te hebben gebruikt een herstelde huid moeten zien. Nu zou je mijn huid niet onmiddellijk droog tot extra droog noemen, behalve mijn ellebogen. Mijn ellebogen zijn ontzettend ruw (waarschijnlijk door mijn hoofd steeds te moeten ondersteunen in de klas) en je kan er soms zelfs een Sahara in herkennen.
Bodymilk1
Op een getrouwe basis heb ik ongeveer 2-3 weken lang elke avond mijn ellebogen ingesmeerd met de bodymilk. Het voelt licht en fris aan op je huid. Hij trekt ook snel in en laat je huid zacht achter zonder een kleverig gevoel, daarboven heeft hij een vrij neutrale geur. Nu hoe zit het met de ellebogen? Verrassend goed: de huid voelt veel soepeler. Nog niet puddingzacht, maar al een heel stuk verbeterd.

Garnier BodyRepair Herstellende Bodymilk voor de droge tot extra droge huid heb ik gekocht bij de Action voor 2,99 euro.

Advertenties

11 gedachten over “Garnier Herstellende Bodymilk met een Canadese touch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s