Beauty·Fashion

De zomer is weer voorbij #1

Mijn zomervakantie is officieel afgelopen, want vanmiddag moet ik alweer op school zijn voor de kennismakingsdag. Met goeie hoop ga ik dit schooljaar en hopelijk mijn laatste aan de middelbare school tegemoet.

Aan het begin van de vakantie had ik enkele voornemens voor mijn twee maanden vrijheid, nog even op een rijtje zetten wat deze waren.
1. Weer eens flink gaan lezen! mijn eindgoal is 30 boeken tegen begin september.
2. Iets doen aan mijn conditie, want die is vreselijk. Gaan lopen, wat oefeningen doen en zwemmen. In het algemeen gewoon fitter worden.
3. Minstens een keer helemaal los gaan en shop till you drop.
Drie voornemens het is niet veel, maar of het is gelukt dat is een beetje vaag.

Het eerste voornemen is een beetje half-half. Ik heb ongelooflijk vals gespeeld qua lezen, omdat ik na een week al doorhad dat dertig boeken een onmogelijke opdracht was. In totaal heb ik veertien boeken gelezen waarvan een e-book en twee stationsromannetjes. Hoe ik dan toch aan dertig ben gekomen is door audioboeken mee te tellen als boeken. Natuurlijk zijn het eigenlijk gewoon ingesproken boeken, maar de energie ervoor is veel minder. Het was veel makkelijker om na een drukke dag rustig te luisteren naar een verhaal dan er eentje te lezen.
De boeken die ik heb gelezen heb ik hieronder gezet en sommige gelinkt aan de reviews die ik erover heb geschreven op Boeklover.

Boeken
Prinsessenacademie-Shannon Hale
Mijn leven als Geisha-Mineko Iwasaki
Prinsessen-Catarine Hurtig
Reckless-Cornelia Funke
Lizzie Harrison loses control-Pippa Wright
Vrijdag– Loes den Hollander
My love lies bleeding-Alyxandra Harvey
Fifty shades freed-EL james
Out for blood-Alyxandra Harvey
The woman in white-Wilke Collins
Kussen in Athene-Lucy Gordon
Trots en machtig-Sandra Marton
Nora, Nora-Anne Rivers Siddon
Angel fire-L.A. Weatherly

Het tweede voornemen is filiaal mislukt. Ik ben in totaal misschien tien keer gaan lopen en twee keer gaan zwemmen. Diep teleurgesteld in mezelf. Nu kan ik het wel afschuiven op de drukte, voetpijn van blaren, kniepijn en het weer, maar er staat een hometrainer hier in huis dus er is geen excuus.

Het derde voornemen ging onwijs goed, beter dan mijn bankrekening het eigenlijk wou. Ik ben vele keren gaan shoppen en kwam soms toch met meer dan een tas thuis. Ookal heb ik elke keer een shoplog gemaakt ik zal ze hieronder nog even bij elkaar zetten.

Shoplogs
Mediacite
Korte shoplog 7 juli
Korte shoplog 13 juli
Shoplog Action
Shoplog Amsterdam
Shoplog Leuven
Korte shoplog 19 augustus
Korte shoplog 27 augustus

Naast deze voornemens heb ik ook een Jackie Chan movie-marathon bestaande uit ongeveer 20 films gehouden. Jackie Chan, bekend om zijn komische kung-fu films. Ook heb ik de eerste seizoenen van de series Ringer met Sarah Michelle Gellar, Dark Angel met Jessica Alba en de enige drie afleveringen van The Playboy Club met Amber Heard. Daarnaast ook nog talloze andere films gekeken van I don’t know how she does it met Sarah Jessica Parker tot Setup met 50 cent en Bruce Willis.

Dit voor mijn voornemens, duimen dat volgende zomer iets succesvoller verloopt.

Advertenties

9 gedachten over “De zomer is weer voorbij #1

 1. Oh, wou dat ik ook een hometrainer staan had 😀 Maar als het mislukt is het vast omdat je er niet zoooooo’n grote behoefte aan had, niet?
  Ik vind dat nog best veel boeken hoor, zou ik nooit halen.
  Een leuke zomer toch, me dunkt.
  Veel succes en geniet van je laatste jaartje middelbaar!

 2. Nog best goed gelukt, alleen je conditie niet.
  Ik ben daar nu mee bezig, lekker een aantal keer per week een work-out doen.
  En mijn trainingen zijn weer begonnen, dus ik zie er straks weer goed uit whihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s