Beauty

2B Lipstick Taste of melon


Nog nooit eerder heb ik iets van 2B geprobeerd omdat ik sommige 2B producten er vrij cheap en kinderachtig uit vind zien (vooral de nagellakjes met hun clashing doppen), terwijl hun assortiment groot en divers is: oogschaduws, oogpotloden, mascara, nagellak, lipsticks, lipglossjes en wat nog meer. Ook liggen de prijzen van 2B cosmetica in dezelfde klasse als Catrice en Park Avenue. Het product waar ik voor ben gevallen is een 2B lipstick in de kleur 22 Taste of melon.

De verpakking is uit hard plastic. De dop is glanzend roze met het logo van 2B erop en de de rest van het hulsel is mat zilver. Onderop de verpakking plakt net zoals bij de meeste lipsticks een ronde sticker in de kleur van de lipstick met de naam van de lipstick. Taste of melon is een prachtige oranje-koraalkleur en in een lipstick zit 4,5 gram.

Nu de reden waarom ik deze lipstick verkoos boven al de rest. Eergisteren heb ik Alfred Hitchcock’s horrorfilm The Birds gezien en ik werd verliefd  op de lipkleur van de classy Melanie Daniels. Haar lippen waren prachtig mat koraalkleurig en dat is waar Taste of melon sprekend op lijkt.

zonder Taste of melon

met Taste of melon

De lipstick is heerlijk romig en hij heeft een lief glansje, maar na een keer afbijten is hij mooi mat. De lipstick ruikt heel lichtjes naar sheaboter. Daarnaast blijft hij goed zitten, een maaltijd overleeft hij  niet geweldig maar dat heb ik bij geen enkele romige lipstick.

De lipsticks van 2B zijn te koop bij het Kruidvat en DI voor 4,95 euro

Heb jij een 2B-product in je bezit?

Advertenties

12 gedachten over “2B Lipstick Taste of melon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s