Beauty

What is in my bag: Daytrip

Zoals jullie zeker al weten ben ik vandaag in Amsterdam en als ik op een citytrip, schoolreisje of naar een pretpark, museum ga alleszins wat langer dan normaal onderweg ben, neem ik een aantal dingen standaard mee.

Maar wat nu als je niet weet wat mee te nemen, want ik vind niks erger dan veel te veel te sjouwen. Elke keer weer die zware tas dragen.
Laatst kwam ik op de blog van Beautynerdz en zij hadden het over deze onwijs handige link, namelijk inpaklijst.nl . Via de informatie van je reisplannen maakt het een lijst op met wat je allemaal moet meenemen voor tijdens je tripje of langere reisplannen. Ik heb hem even gebruikt voor mijn trip van vandaag.

Dit is dus eigenlijk ook wat ik ongeveer altijd meeneem. Zeker al je papieren in je tas hebben want toen ik een aantal maanden geleden naar de Efteling ging (de grens over) kregen wij de grenspolitie op de bus. Totaal onverwachts maar gelukkig hadden mijn vriendinnen en ik onze papieren meegenomen.

Back to the point: dit is wat ik allemaal in mijn tas heb zitten vandaag.
what´s in my bag
EHBO-kit (pleisters, transport pillen, ontsmettingsmiddel, blarenpleister, ea)
haarelstiekje en speldje
HEMA Jip&Janneke spiegel
Anna Sui portemonee (ID, geld, SIS)
Yves Rocher repair lippenbalsem shea boter
Samsung gsm
Kleenex tissues met kamillegeur
C&A zonnebril
Dagkaart van de NS
Go Pass van de NMBS
Extra linnen tas for some excessive shopping (ik hou er niet van om plastic zakjes te krijgen)

Wat nemen jullie mee op een daguitstap?

Advertenties

4 gedachten over “What is in my bag: Daytrip

  1. Wat handig zeg, dit is echt ideaal voor Lowlands! Thank you girl! Ik heb altijd mijn telefoon, sleutels, passen ID enzo + school, pen, kauwgom en zakdoeken bij mij. xD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s